Ланцюг для боксерського мішка з гумовим джгутом RDX 30208-rdx

КОД ТОВАРУ: 93456
  • Ланцюг для боксерського мішка з гумовим джгутом RDX 30208-rdx
Ланцюг для боксерського мішка з гумовим джгутом RDX 30208-rdx
Тип: кріплення для груші. Матеріал ланцюга: високоміцна сталь з антикорозійним покриттям. Матеріал джгута: міцна гума товщиною 1 см в щільному нейлон. Кріплення: для мішка на 4 кільця. Форма кріплення: S-гак. Механізм: шарнірний. Навантаження: до 100 кг. Колір ланцюга: металік. Колір джгута: чорний.
RDX
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
424 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 57 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
502_30208
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Боксерський мішок є найнеобхіднішим снарядом для підготовки боксера, адже з ним спортсмен може напрацьовувати свої удари. Компанія RDX пропонує високоякісну Ланцюг для боксерського мішка з гумовим джгутом RDX 30208-rdx, яку можна використовувати і в приміщеннях, і на вулиці. Ланцюг виконана зі сталі з антикорозійним покриттям і створена для кріплення боксерських мішків до 100 кг. Поворотний механізм ланцюга теж виготовлений з антикорозійного стали, що забезпечує надійну роботу. Форма S-гака гарантує просту, але міцну фіксацію. Завдяки розтяжок пневмогруши мають відмінний відскік і при цьому швидко повертаються в початкове положення. Гумовий джгут тягнеться і регулюється на потрібну висоту. Даний джгут виконаний з міцної гуми в щільному нейлон і має товщину 1 см, що гарантує її найкращу міцність і довговічність.

Особливості ланцюга:
- міцна сталь з антикорозійним покриттям;
- гумовий джгут;
- для мішка на 4 кільця;
- до 100 кг;
- шарнірний механізм дає можливість закріпити ланцюг в будь-якому місці;
- гумовий джгут відмінно тягнеться і регулюється;
- джгут виконаний з міцної гуми в щільному нейлон і має товщину 1 см.

Ланцюг для боксерського мішка з гумовим джгутом RDX 30208-rdx - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Тип: кріплення для груші;
Матеріал ланцюга: високоміцна сталь з антикорозійним покриттям;
Матеріал джгута: міцна гума товщиною 1 см в щільному нейлон;
Кріплення: для мішка на 4 кільця;
Форма кріплення: S-гак;
Механізм: шарнірний;
Навантаження: до 100 кг;
Колір ланцюга: металік;
Колір джгута: чорний.

Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки. Вироби RDX виготовляються з міцної шкіри або високоякісного шкірозамінника, а наповнювачем виступає спеціальний гель і піна високої щільності. Даний склад відмінно поглинає удари, захищає руки спортсмена і спаринг-партнера, не піддається деформації.


Ланцюг для боксерського мішка з гумовим джгутом RDX 30208-rdx купити за вигідною ціною 424 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Крепления для груши, вертлюги таких торгових марок, як наприклад: RDX в електронному каталозі Терраспорт
Ланцюг для боксерського мішка з гумовим джгутом RDX 30208-rdx

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ланцюг для боксерського мішка з гумовим джгутом RDX 30208-rdx"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кріплення для груші, вертлюги

Давно мрієте зайнятися спортом? Ланцюг для боксерського мішка з гумовим джгутом RDX 30208-rdx буде Вашим першим кроком. В « Кріплення для груші, вертлюги » є все, що необхідно спортсмену. Кріплення для груші, вертлюги здивує Вас своєю якістю. Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002 , Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002 і Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002 від знаменитих світових виробників 4753 Ви знайдете в нашому розділі Кріплення для груші, вертлюги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Кріплення для груші, вертлюги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн