Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002

КОД ТОВАРУ: 152523
  • Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002
  • Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002 - Фото №2
  • Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002 - Фото №3
Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002
Тип: Пневмоустановка. Матеріал: метал / дерево. Діаметр: 0,6 м. Діапазон регулювання висоти: 40 см. Вага: 10 кг. Особливості пневмоустановки: на основі металевої конструкції; регулювання висоти; забезпечує якісний відскік пневмогруши; виключає вібрацію снаряда; зручна. Швидке регулювання висоти; для спортсменів будь-якого зростання.
V'Noks
КУПИТИ
ЦІНА:
2 980 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 398 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
1739_60002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks виконана на основі надійної металевої конструкції. У зв'язку з тим, що дана модель має можливість регулювання висоти, може використовуватися спортсменами з будь-яким зростанням. Забезпечує швидкий, якісний відскік груші, виключаючи вібрацію. Може використовуватися в приміщеннях з низькими стелями.

Особливості пневмоустановки:

- на основі металевої конструкції;

- регулювання висоти;

- забезпечує якісний відскік пневмогруши;

- виключає вібрацію снаряда;

- зручна. Швидке регулювання висоти;

- для спортсменів будь-якого зростання.

Характеристики:

Тип: Пневмоустановка;

Матеріал: метал / дерево;

Діаметр: 0,6 м;

Діапазон регулювання висоти: 40 см;

Вага: 10 кг.

Виробник: V`Noks (Угорщина).

На ринку спортивних товарів компанія є досить молодою. Більше десяти років тому створена в Угорщині. Займається виробництвом великого асортименту товарів для боксу та різних єдиноборств. Товари відрізняються високою якістю матеріалів, надійністю і зносостійкістю.


Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002 купити по реально виправданою вартості 2 980 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Крепления для груши, вертлюги таких брендів, як наприклад: V'Noks в інтернет каталозі Терраспорт
Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002 Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002 - Фото №2 Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кріплення для груші, вертлюги

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks 60002 допоможе досягти мети. В « Кріплення для груші, вертлюги » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Кріплення для груші, вертлюги порадує Вас високою якістю. Ланцюг для боксерського мішка RDX RDX-1235, 3 шт , Ланцюг для боксерського мішка RDX RDX-1235, 3 шт і Ланцюг для боксерського мішка RDX RDX-1235, 3 шт від кращих світових брендів 4753 Ви побачите в нашій категорії Кріплення для груші, вертлюги . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Кріплення для груші, вертлюги . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн