Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006

КОД ТОВАРУ: 152522
  • Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006
  • Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006 - Фото №2
  • Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006 - Фото №3
  • Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006 - Фото №4
Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006
Тип: Пневмоустановка. Матеріал: метал / дерево. Товщина кола: 3 см. Діаметр: 0,6 м. Діапазон регулювання висоти: 27 см. Особливості пневмоустановки: на основі металевого профілю; регулювання висоти; забезпечує якісний відскік пневмогруши; виключає вібрацію снаряда; зручна, швидке регулювання; для спортсменів будь-якого зростання.
V'Noks
КУПИТИ
ЦІНА:
7 078 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 945 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
1768_60006
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro призначена для професійного використання. Оснащена механізмом регулювання висоти, що забезпечує зручність в застосуванні спортсменами з будь-яким зростанням. Конструкція виконана з висококласного сталевого профілю, що забезпечує надійність даної моделі. Забезпечує швидкий, якісний відскік груші, виключаючи вібрацію.

Особливості пневмоустановки:

- на основі металевого профілю;

- регулювання висоти;

- забезпечує якісний відскік пневмогруши;

- виключає вібрацію снаряда;

- зручна, швидка регулювання;

- для спортсменів будь-якого зростання.

Характеристики:

Тип: Пневмоустановка;

Матеріал: метал / дерево;

Товщина кола: 3 см;

Діаметр: 0,6 м;

Діапазон регулювання висоти: 27 см.

Виробник: V`Noks (Угорщина).

На ринку спортивних товарів компанія є досить молодою. Більше десяти років тому створена в Угорщині. Займається виробництвом великого асортименту товарів для боксу та різних єдиноборств. Товари відрізняються високою якістю матеріалів, надійністю і зносостійкістю.


Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006 підібрати і купити за реальною ціною 7 078 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Крепления для груши, вертлюги таких торгових марок, як наприклад: V'Noks в електронному магазині Terra Sport
Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006 Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006 - Фото №2 Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006 - Фото №3 Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кріплення для груші, вертлюги

Давно хочете зайнятися фігурою? Пневмоустановка боксерська без груші V`Noks Pro 60006 допоможе почати легко. В « Кріплення для груші, вертлюги » є все, що Вам знадобиться. Кріплення для груші, вертлюги обрадує Вас своєю надійністю. Стенд з двома кронштейнами для боксерських мішків , Стенд з двома кронштейнами для боксерських мішків і Стенд з двома кронштейнами для боксерських мішків від кращих світових постачальників 4753 Ви зможете знайти в нашій лінійці Кріплення для груші, вертлюги . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Кріплення для груші, вертлюги . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн