Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Expedition Short black

КОД ТОВАРУ: 126429
  • Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Expedition Short black
Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Expedition Short black
Тип: термошкарпетки. Застосування: туризм. Сезон: всі сезони. Пол: унісекс. Висота носка: 3/4. Матеріал: Nylon 38%, Merino wool 28%, Mythlan ™ 17%, Robur ™ 15%, Elastane 3%. Склад: Wool Merino 28%, 47%, Nylon 53%, Polypropylene 17%, Elastane 2%. Розмір: 39-41. Колір чорний. Особливості шкарпеток: для туризму; виконані з використанням сучасних технологій; термо регулюють властивості; антибактеріальний ефект; якісна повітряна циркуляція; захист від травматизму стопи, пальців і ахіллесова сухожилля; теплоізоляційне, натуральне волокно; виняткова зносостійкість.
X-Socks
  • Термоноски унисекс X-Socks Trekking Expedition Short gray
  • Термоноски унисекс X-Socks Trekking Expedition Short black
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
714 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 95 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
39-41
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
X20014-X01
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки унісекс X - Socks Trekking Expedition Short Black призначені для туристичних походів або поїздок. Якісну підтримку ноги і стабілізацію щиколотки забезпечує бандаж, виконаний з міцної, еластичної нитки за допомогою технології X-Cross® Bandage. Система Self-adjusting cuff відповідає за фіксацію носка на нозі завдяки широкому манжету, адаптованому під різні розміри і перешкоджає сповзанню і збивання носка у взутті. Технологія Air-Conditioning Channel якісно відводить вологу і нагріте повітря від підошви. Завдяки інноваційним розробкам Toe Protector і AirFlow AnklePads, ноги захищені від травм спеціальними накладками, а технологія ToeTip Protector пом'якшує ударне навантаження і тиск на пальці. Traverse AirFlow Channel System створює оптимальну температуру в області стопи. Heel Protector захищає п'яту від натирання і надмірного тиску. Achilles Tendon Protector запобігає травматизм ахіллесова сухожилля. Система Water repellent перешкоджає попаданню вологи всередину носка. У пошитті даної моделі використана натуральна мериносова шерсть.

Особливості шкарпеток:

  - для туризму;

  - виконані з використанням сучасних технологій;

  - термо регулюють властивості;

  - антибактеріальний ефект;

  - якісна повітряна циркуляція;

  - захист від травматизму стопи, пальців і ахіллесова сухожилля;

  - теплоізоляційне, натуральне волокно;

  - виняткова зносостійкість.


Характеристики:

  Тип: термошкарпетки;

  Застосування: туризм;

  Сезон: всі сезони;

  Пол: унісекс;

  Висота носка: 3/4;

  Матеріал: Nylon 38%, Merino wool 28%, Mythlan ™ 17%, Robur ™ 15%, Elastane 3%;

  Склад: Wool Merino 28%, 47%, Nylon 53%, Polypropylene 17%, Elastane 2%;

  Розмір: 39-41;

  Колір: чорний.

Виробник: X-Socks (Швейцарія).

X-Socks - світовий лідер у виробництві шкарпеток для різних видів спорту, активного відпочинку і на кожен день. Це не просто турбота про споживача, це - абсолютно унікальна італійська технологія, яка має спеціальні найменування і моделі для кожного з 85 відомих видів спорту. Це технологія для активного відпочинку, роботи і повсякденному житті.  


Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Expedition Short black підібрати і замовити по які завищеною вартістю 714 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Женские носки таких торгових марок, як наприклад: X-Socks в онлайн каталозі Терра Спорт
Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Expedition Short black

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Expedition Short black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно планували зайнятися фігурою? Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Expedition Short black допоможе на шляху до мети. В « Жіночі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі шкарпетки обрадує Вас високою якістю. Носки Biotex Technotrans art.1026 black - L , Носки Biotex Technotrans art.1026 black - L і Носки Biotex Technotrans art.1026 black - L від топових світових брендів 2154 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жіночі шкарпетки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жіночі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн