Точилка для ножів електрична EdgeWare 50230

КОД ТОВАРУ: 76389
  • Точилка для ножів електрична EdgeWare 50230
Точилка для ножів електрична EdgeWare 50230
Особливості точила: електрична, компактна, триетапна, для заточування європейських / азіатських ножів, підходить для заточування ножів з серрейторное лезом, зручна, безпечна, стійка підстава, гарантує рівномірний загострювання з обох сторін, наявність двох слотів: для доведення і ручного заточування клинків. Потужність: 68,2 Вт. Вага: 2,4 кг. Автоматичний кут заточки: 45 градусів.
EdgeWare
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 239 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 299 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
50230
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів електрична EdgeWare 50230 забезпечує чудову «фабричне» загострювання клинків з різною стали, при цьому кількість знімається металевої стружки менше, ніж при використанні інших матеріалів точила. Це виключає ушкодження ріжучої кромки. Диски розміщені таким чином, щоб заточувати клинки під кутом 45 градусів. Такий кут оптимальний для заточування як кухонних, так і мисливських, рибальських і туристичних ножів. Це перша електрична точилка з пересічними абразивними керамічними дисками.
Точилка для ножів електрична EdgeWare 50230 об'єднує в собі можливість, як електричного, так і ручного заточування. Два отвори для ручного заточування дозволяють заточувати і здійснювати доведення клинків з вуглецевої або нержавіючої сталі з прямими спусками (слот Сarbide) і клинків з серрейторной заточуванням (слот Serrated).

Особливості точила:
- електрична;
- компактна;
- триетапна;
- для заточування європейських / азіатських ножів;
- підходить для заточування ножів з серрейторное лезом;
- зручна;
- безпечна;
- стійка підстава;
- гарантує рівномірне загострювання з обох сторін;
- наявність двох слотів: для доведення і ручного заточування клинків.


Точилка для ножів електрична EdgeWare 50230 - зручна, якісна, безпечна!

Характеристики:
Потужність: 68,2 Вт.
Вага: 2,4 кг.
Автоматичний кут заточки: 45 градусів.


Виробник: EdgeWare (США, зроблено в Китаї).
Торгова марка EdgeWare належить компанії Smith's, яка ось уже 125 років поставляє на світовий ринок чудову високоякісну продукцію. Точила, пропоновані EdgeWare, дозволяють заточувати не тільки ножі, але і ножиці (швейні, господарські, кухонні ножиці). Для цілей заточування технологи компанії використовують природні і штучні абразиви - алмази, карбід, кераміку, синтетичні камені. Компанія удостоїлася звання "The Edge Expert" - "Експерт по гостроті".


Точилка для ножів електрична EdgeWare 50230 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 239 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Точилки таких торгових марок, як наприклад: EdgeWare в онлайн каталозі Терра Спорт
Точилка для ножів електрична EdgeWare 50230

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів електрична EdgeWare 50230"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно планували зайнятися фігурою? Точилка для ножів електрична EdgeWare 50230 допоможе на шляху до мети. В « Стругачки » є все, що необхідно спортсмену. Стругачки обрадує Вас високою якістю. Work Sharp Точилка електрична WSKTS2-I , Work Sharp Точилка електрична WSKTS2-I і Work Sharp Точилка електрична WSKTS2-I від топових світових брендів 4014 Ви зможете побачити в нашій лінійці Стругачки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Стругачки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн