Сумка-рюкзак Berserk Legacy black

КОД ТОВАРУ: 96613
  • Сумка-рюкзак Berserk Legacy black
  • Сумка-рюкзак Berserk Legacy black - Фото №2
  • Сумка-рюкзак Berserk Legacy black - Фото №3
  • Сумка-рюкзак Berserk Legacy black - Фото №4
  • Сумка-рюкзак Berserk Legacy black - Фото №5
  • Сумка-рюкзак Berserk Legacy black - Фото №6
Сумка-рюкзак Berserk Legacy black
Матеріал: міцний і надійний. Колір чорний. Розміри: 60x30x30 cм.
Berserk
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 635 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 218 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
BG1100B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка-рюкзак Berserk Legacy black - спортивна сумка-рюкзак 60 x 30 x 30 см, створена з тканини, яка просякнута поліестером. Збоку у даній сумки розташовані сіточки, а також в наявності дві зручні лямки, подовжена широка лямка для носіння на плечі і, звичайно ж, особливість Сумки-рюкзака Berserk Legacy black - наявність двох лямок для можливості носити сумку в якості рюкзака. Перевагами Сумки-рюкзака Berserk Legacy black є її ергономічність при великої місткості, практичність, стильний дизайн, зносостійкість і повітропроникність тканини. Міцна тканина, з якої вона виготовлена, оброблена спеціальним просоченням, завдяки чому сумка має грязеотталкивающими і водовідштовхувальними властивостями, а значить ваші речі залишаться в сухості і безпеки навіть в погану погоду.

Особливості сумки:
- міцна тканина зі спеціальним просоченням;
- повітропроникність тканини;
- грязеотталкивающие властивості;
- наявність лямки, завдяки яким сумку можна носити як рюкзака;
- чорний колір;
- розміри - 60 x 30 x 30 см.

Сумка-рюкзак Berserk Legacy black - втілення справжнього борця!

Характеристики:
Матеріал: міцний і надійний;
Колір: чорний;
Розміри: 60x30x30 см.

Виробник: Berserk (Україна).
Berserk Sport - компанія, яка була створена в Україні і на сьогодні є великим виробником спортивного одягу для змішаних єдиноборств, фітнесу, бодібілдингу. ТМ Berserk Sport вибрали вже багато спортсменів з усього світу, адже ця марка виробляє якісну продукцію для ММА і інших видів спорту, з огляду на всі інноваційні передові технології пошиття і нанесення фарби на тканину.


Сумка-рюкзак Berserk Legacy black купити по реально виправданою вартості 1 635 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спортивные рюкзаки таких брендів, як наприклад: Berserk в інтернет каталозі Терраспорт
Сумка-рюкзак Berserk Legacy black Сумка-рюкзак Berserk Legacy black - Фото №2 Сумка-рюкзак Berserk Legacy black - Фото №3 Сумка-рюкзак Berserk Legacy black - Фото №4 Сумка-рюкзак Berserk Legacy black - Фото №5 Сумка-рюкзак Berserk Legacy black - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка-рюкзак Berserk Legacy black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рюкзаки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Сумка-рюкзак Berserk Legacy black допоможе досягти мети. В « Спортивні рюкзаки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спортивні рюкзаки порадує Вас високою якістю. Рюкзак спортивний Terra Incognita Velocity 20 бірюзовий / сірий , Рюкзак спортивний Terra Incognita Velocity 20 бірюзовий / сірий і Рюкзак спортивний Terra Incognita Velocity 20 бірюзовий / сірий від кращих світових брендів 3560 Ви побачите в нашій категорії Спортивні рюкзаки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спортивні рюкзаки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн