Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL)

КОД ТОВАРУ: 509487
  • Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL)
  • Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL) - Фото №2
  • Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL) - Фото №3
  • Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL) - Фото №4
Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL)
Race Ultra Pro 2in1 Vest рюкзак для бігу з гідросистемою. Це легкий рюкзак 2 в 1 в якому можна прикріпляти й знімати мішок в залежності від того, який комплект екіпіровки ви хочете взяти собою Призначення: короткі й перегони на довгі дистанції, тренування Матеріал: нейлон, поліестер, спандекс Комплектація:2 фляги на 500 мл, м'який стакан на 200 мл, свисток Це 2 рюкзака в одному, однин мішок на 0 літрів для коротких забігів й тренувань й один на 10 літрів + додаткова кишеня (разом 15 л) для довгих забігів й багатоденних пригодницьких перегонів. Додаткову кишеню можна прикріпити або зняти в залежності від того, який комплект екіпіровки ви хочете взяти собою, а також 2 великих кишені з еластичною сіткою збоку й 8 кишень спереду, в том числі 1 водонепроникний на блискавці. Розташування кишень на рюкзаку продумано для зручного діставання предметів швидкого доступу. Ви зможете виймати гелі, телефон, а також другі потрібні дрібниці на бігу без лишніх зупинок. Британський ультра бігун Даміан Холл протестував цей універсальний біговий рюкзак під час гонки UTMB на 171-кілометрової дистанції. В комплект входять 2 фляги Inov-8 Ultraflasks по 500 мл, а також м'який стакан Inov-8 Speed Cup. Свисток, щоб підняти тривогу при необхідності. Є два варіанти розміщення фляг в спеціально розроблених кишенях: фляги можна помістити спереду або сховати в кишені внизу по боках. В рюкзаку є місце й кріплення для установки 2-литрового резервуара для води. Можливе декілька варіантів розташування палок: горизонтально або вертикально, спереду або заду, щоб забезпечити більш зручний доступ до палок під час гонки. Це технологічний рюкзак вагою 345 г без фляг й 441 г с флягами. Рюкзак повністю укомплектований на вимоги обов'язкового спорядження багатьох трейлових гонок.
INOV-8
КУПИТИ
ЦІНА:
7 878 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1052 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
L-XL
Обсяг, л
15
АРТИКУЛ
000788.BKGR.L/XL
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Race Ultra Pro 2in1 Vest рюкзак для бігу з гідросистемою. Це легкий рюкзак 2 в 1 в якому можна прикріпляти й знімати мішок в залежності від того, який комплект екіпіровки ви хочете взяти з собою

Це 2 рюкзака в одному, один мішок на 5 літрів для коротких забігів й тренувань й один на 10 літрів + додаткова кишеня (разом 15 л) для довгих забігів й багатоденних пригодницьких перегонів. Додаткову кишеню можна прикріпити або зняти в залежності від того, який комплект екіпіровки ви хочете взяти собою, а також 2 великих кишені з еластичною сіткою збоку й 8 кишень спереду, в том числі 1 водонепроникний на блискавці. Розташування кишень на рюкзаку продумано для зручного діставання предметів швидкого доступу. Ви зможете виймати гелі, телефон, а також другі потрібні дрібниці на бігу без лишніх зупинок.


Британський ультра бігун Даміан Холл протестував цей універсальний біговий рюкзак під час гонки UTMB на 171-кілометрової дистанції.

В комплект входять 2 фляги Inov-8 Ultraflasks по 500 мл, а також м'який стакан Inov-8 Speed Cup. Свисток, щоб підняти тривогу при необхідності. Є два варіанти розміщення фляг в спеціально розроблених кишенях: фляги можна помістити спереду або сховати в кишені внизу по боках. В рюкзаку є місце й кріплення для установки 2-литрового резервуара для води.

Можливе декілька варіантів розташування палок: горизонтально або вертикально, спереду або заду, щоб забезпечити більш зручний доступ до палок під час гонки. Це технологічний рюкзак вагою 345 г без фляг й 441 г с флягами. Рюкзак повністю укомплектований на вимоги обов'язкового спорядження багатьох трейлових гонок.


Характеристики:

  • Призначення: короткі й перегони на довгі дистанції, тренування
  • Матеріал: нейлон, поліестер, спандекс
  • Комплектація: 2 фляги на 500 мл, м'який стакан на 200 мл, свисток
  • Колір: чорний

Виробник: INOV-8 (Великобританія)




Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL) купити за вигідною ціною 7 878 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: INOV-8 в онлайн магазині Терра Спорт
Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL) Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL) - Фото №2 Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL) - Фото №3 Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак для бігу Inov-8 Race Ultra Pro 2 in 1 Vest з гідросистемою, L/XL (000788.BKGR.L/XL) буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак-мішок спортивний Fairtex (BAG6) , Рюкзак-мішок спортивний Fairtex (BAG6) і Рюкзак-мішок спортивний Fairtex (BAG6) від знаменитих світових виробників 3560 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн