Рюкзак для бігу UltrAspire Bryce Xt Hydration Pack чорний унісекс

КОД ТОВАРУ: 505877
  • Рюкзак для бігу UltrAspire  Bryce Xt Hydration Pack чорний унісекс
  • Рюкзак для бігу UltrAspire  Bryce Xt Hydration Pack чорний унісекс - Фото №2
Рюкзак для бігу UltrAspire  Bryce Xt Hydration Pack чорний унісекс
Рюкзак Bryce XT з лінійки Extreme Line з цупкого матеріалу й повітропроникної сітки підійде для будь-якої пригоди Призначення: тривалі чи багатоденні забіги, катання на велосипеді, каньйонінг, скелелазіння, альпінізм, невеликі походи. Матеріал: тканина XT Fabric 100D HD Nylon, сітка XT Mesh Цей рюкзак з цупкого гладкого матеріалу захистить вміст від зіткнень із землею чи камінням. На передніх ременях розташовано багато кишень для дрібниць, гелів й мобільного телефона. Також є кишеня з автоматичним магнітним замком для швидкого доступу до ліків й другим предметам першої необхідності. Цей рюкзак також оснащений ізольованим відділенням для резервуара, що дозволяє зберігати рідини холодною або гарячими протягом тривалого проміжку часу. Рюкзак має універсальний розмір, який можна відрегулювати під кожного (обхват грудей: 66 - 122 см). Технологія ErgoFit плечі людини не є прямими, тому плечові ремені рюкзака повинні повторювати будову плечей. Довгі ремені дозволяють задній частині рюкзака сидіти глибше на шиї, щоб попередити натиранню. Це доповнення у довжині допомагає повністю обігнути ваші плечі й шию, оскільки ремені проходять через плечі й шию, дотримуючись природного вигину тіла. Ремні мають S-образну форму на рівні грудей, щоб ваші руки рухались вільно під час бігу, а також, щоб уникнути будь-якого натирання. Технологія Max 02 sternum забезпечує вільне дихання. Спеціальний нагрудний шнурок не сковує груди під час бігу, а також забезпечує щільну посадку рюкзака, мінімізуючи відскоки. Тканина XT Fabric 100D HD Nylon цупкіша ніж стальні волокна ріпстоп. Сітка XT Mesh відводити вологу від тіла й випаровує її.
UltrAspire
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 538 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 606 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
UA128BK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак Bryce XT з лінійки Extreme Line з цупкого матеріалу й повітропроникної сітки підійде для будь-якої пригоди

  • Призначення: тривалі чи багатоденні забіги, катання на велосипеді, каньйонінг, скелелазіння, альпінізм, невеликі походи.
  • Матеріал: тканина XT Fabric 100D HD Nylon, сітка XT Mesh

Цей рюкзак з цупкого гладкого матеріалу захистить вміст від зіткнень із землею чи камінням. На передніх ременях розташовано багато кишень для дрібниць, гелів й мобільного телефона. Також є кишеня з автоматичним магнітним замком для швидкого доступу до ліків й другим предметам першої необхідності. Цей рюкзак також оснащений ізольованим відділенням для резервуара, що дозволяє зберігати рідини холодною або гарячими протягом тривалого проміжку часу. Рюкзак має універсальний розмір, який можна відрегулювати під кожного (обхват грудей: 66 - 122 см).

Технологія ErgoFit плечі людини не є прямими, тому плечові ремені рюкзака повинні повторювати будову плечей. Довгі ремені дозволяють задній частині рюкзака сидіти глибше на шиї, щоб попередити натиранню. Це доповнення у довжині допомагає повністю обігнути ваші плечі й шию, оскільки ремені проходять через плечі й шию, дотримуючись природного вигину тіла. Ремні мають S-образну форму на рівні грудей, щоб ваші руки рухались вільно під час бігу, а також, щоб уникнути будь-якого натирання.

Технологія Max 02 sternum забезпечує вільне дихання. Спеціальний нагрудний шнурок не сковує груди під час бігу, а також забезпечує щільну посадку рюкзака, мінімізуючи відскоки.

Тканина XT Fabric 100D HD Nylon цупкіша ніж стальні волокна ріпстоп. Сітка XT Mesh відводити вологу від тіла й випаровує її.

  • Країна виробникВ’єтнам
  • Країна реєстрації брендаСША
  • МатеріалXT Fabric 100D HD Nylon
  • Колірчорний

Рюкзак для бігу UltrAspire Bryce Xt Hydration Pack чорний унісекс купити за вигідною ціною 4 538 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: UltrAspire в онлайн магазині Терра Спорт
Рюкзак для бігу UltrAspire  Bryce Xt Hydration Pack чорний унісекс Рюкзак для бігу UltrAspire  Bryce Xt Hydration Pack чорний унісекс - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак для бігу UltrAspire Bryce Xt Hydration Pack чорний унісекс"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак для бігу UltrAspire Bryce Xt Hydration Pack чорний унісекс буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак-мішок спортивний Fairtex (BAG6) , Рюкзак-мішок спортивний Fairtex (BAG6) і Рюкзак-мішок спортивний Fairtex (BAG6) від знаменитих світових виробників 3560 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн