Кофта спортивна без рукавів Bad Boy Dark Grey

КОД ТОВАРУ: 128363
  • Кофта спортивна без рукавів Bad Boy Dark Grey
  • Кофта спортивна без рукавів Bad Boy Dark Grey - Фото №2
  • Кофта спортивна без рукавів Bad Boy Dark Grey - Фото №3
Кофта спортивна без рукавів Bad Boy Dark Grey
Колір: сірий. Матеріал: 35% бавовна, 65% поліестер. Розмір: S, M, L, XL, XXL. Особливості: Приємна тканину. Стильний пошив. Пояс на гумці. Кофта на блискавці. Регульований капюшон.
Bad Boy
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 380 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 184 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XXL
Тип
Спортивні кофти
Тип
Реглан
АРТИКУЛ
210209
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кофта спортивна без рукавів Bad Boy Dark сіра - відмінна стильна річ для хлопця. У кофті приязно перебувати в будь-який час, оскільки вона має комфортні и й поши в, що не сковує рухів і одночасно має зігріваючу дію. Кофта чудово гармоніює з футболками або гольфами з довгим рукавом. У неї є капюшон, який регулюється за розміром, а також подвійний кишеню для дрібниць.

особливості:

·          Приємна тканину;

·          Стильний пошиття;

·          Пояс на гумці;

·          Кофта на блискавці;

·          Регульований капюшон.

Характеристики:

  Колір: сірий;

  Матеріал: 35% бавовна, 65% поліестер;

  Розмір: S, M, L, XL, XXL.

Виробник: Bad Boy (Бразилія).

Бренд давно зарекомендував себе як серед спортсменів, так і серед звичайних хлопців, які захоплюються бойовими мистецтвами. Особливо багато продукції виробник випускає для боїв ММА. Тому хлопці, які хочуть наслідувати борцям, звертають увагу на цей одяг. Вона якісна, передбачена як для повсякденного носіння, так і для тренувань. А ще вона по-справжньому володіє чоловічим стилем.


Кофта спортивна без рукавів Bad Boy Dark Grey купити по реально виправданою вартості 1 380 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Мужские свитера и пуловеры таких брендів, як наприклад: Bad Boy в інтернет каталозі Терраспорт
Кофта спортивна без рукавів Bad Boy Dark Grey Кофта спортивна без рукавів Bad Boy Dark Grey - Фото №2 Кофта спортивна без рукавів Bad Boy Dark Grey - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кофта спортивна без рукавів Bad Boy Dark Grey"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі светри та пуловери

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Кофта спортивна без рукавів Bad Boy Dark Grey допоможе досягти мети. В « Чоловічі светри та пуловери » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Чоловічі светри та пуловери порадує Вас високою якістю. Термореглан Biotex Powerlex warm art.114CL_L-XL , Термореглан Biotex Powerlex warm art.114CL_L-XL і Термореглан Biotex Powerlex warm art.114CL_L-XL від кращих світових брендів 2134 Ви побачите в нашій категорії Чоловічі светри та пуловери . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Чоловічі светри та пуловери . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн