Скейтборд Hello Wood Artur new

КОД ТОВАРУ: 26698
  • Скейтборд Hello Wood Artur new
Скейтборд Hello Wood Artur new
Особливості скейтборду: серія HelloWood, литі колеса, хромовані підшипники АВЕС 5. Дека: 100% канадський клен, 7 шарів. Розмір деки: 31х7, 75 дюймів. Колеса: 5,3х3,1см. Жорсткість: 95 А. Підвіска: 5 'дюймів, сталева, тип Virus. Метод нанесення малюнка: шовкографія.
Hello Wood
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
545 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 73 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
6236517
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скейтборд Hello Wood Artur new може стати надійним і веселим супутником всім тим, кого цікавить активний відпочинок, як в місті, так і за його межами. Цей дуже відомий у всьому світі спортивний снаряд призначений як для виконання різноманітних трюків, так і для веселого, не позбавленого екстремального характеру, пересування по рівній і похилій площині. Дека цього скейтборду виготовлена з натурального канадського клена в сім шарів. Яскравий, оригінальний малюнок нанесений на його поверхню методом шовкографії.
Скейтборд Hello Wood Artur new відрізняється стійкістю і зносостійкістю матеріалів. За рахунок хромованих підшипників АВЕС 5 даний скейтборд здатний досягати досить великих швидкостей. Виконання всіляких трюків на скейтборді - популярний у всьому світі вид активного відпочинку.

Особливості скейтборду:
- серія HelloWood;
- литі колеса;
- хромовані підшипники АВЕС 5.
- дека виконана з канадського клена.
- сталева підвіска.

Скейтборд Hello Wood Artur new - насолоджуйтеся високою швидкістю!

Характеристики:
Підшипники:
хромовані АВЕС 5.
Дека: 100% канадський клен, 7 шарів.
Розмір деки: 31х7, 75 дюймів.
Колеса: 5,3х3,1 см.
Жорсткість: 95 А.
Підвіска: 5 'дюймів, сталева, тип Virus.
Метод нанесення малюнка: шовкографія.

Виробник: Hello Wood (Росія).
Бренд Hello Wood відомий виробництвом якісних самокатів і скейтборду, основні характеристики яких: яскравий дизайн, надійні механізми і низька ціна.


Скейтборд Hello Wood Artur new купити за вигідною ціною 545 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Скейтборды таких торгових марок, як наприклад: Hello Wood в онлайн каталозі Терра Спорт
Скейтборд Hello Wood Artur new

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скейтборд Hello Wood Artur new"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скейтборд

Давно мрієте зайнятися спортом? Скейтборд Hello Wood Artur new буде Вашим першим кроком. В « Скейтборд » є все, що необхідно спортсмену. Скейтборд здивує Вас своєю якістю. Скейтборд MaxCity Pirate , Скейтборд MaxCity Pirate і Скейтборд MaxCity Pirate від знаменитих світових виробників 818 Ви знайдете в нашому розділі Скейтборд . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Скейтборд . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн