Скейтборд MaxCity Crank

КОД ТОВАРУ: 114001
  • Скейтборд MaxCity Crank
Скейтборд MaxCity Crank
Матеріал деки: китайський клен - 9 шарів. Підшипники: АВЕС 5. Підвіска: 5 дюймів, алюмінієва - стандарт. Колеса: 50 х 36 мм / 85 А, PU литі. Розмір деки: 31 х 8 дюймів; є невеликі бічні загини. Максимальне навантаження: 60 кг. Нанесення малюнка: сублімаційний метод. Колір: білий із зображенням мультперсонажей. Призначення: навчання і різні стилі катання. Особливості: дека з китайського клена, оригінальний дизайн, колеса з підшипниками АВЕС 5, для різних стилів катання.
MaxCity
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
649 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 87 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
CRANK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скейтборд MaxCity Crank відноситься до різновиду лонгбордах з довжиною деки 77,5 см. Стійкість і маневреність - відмінні ознаки даних скейтборду. Можуть використовуватися для катання на спеціалізованих треках, спусків з невеликих гірок і навчання ефектним трюкових елементів. Ці скейти практично універсальні. Обладнані колесами з підшипниками АВЕС 5. Мають оригінальний дизайн, малюнок нанесений сублімаційним методом. Вибираючи даний скейт, ви отримуєте якісне і міцне засіб для корисних і приємних занять спортом, яке прослужить довгі роки.

особливості:

  • дека подовженого типу з китайського клена - 9 проклеєних шарів;
  • привабливий дизайн із зображенням мультперсонажей;
  • оптимальні колеса з підшипниками АВЕС 5;
  • підходить для різних стилів катання.

Скейтборд MaxCity Crank - для просунутих скейтерів!

Характеристики:
Матеріал деки: китайський клен - 9 шарів;
Підшипники: АВЕС 5;
Підвіска: 5 дюймів, алюмінієва - стандарт;
Колеса: 50 х 36 мм / 85 А, PU литі;
Розмір деки: 31 х 8 дюймів; є невеликі бічні загини;
Максимальне навантаження: 60 кг;
Нанесення малюнка: сублімаційний метод;
Колір: білий із зображенням мультперсонажей;
Призначення: навчання і різні стилі катання.

Виробник: MaxCity (Гонконг).
Під брендом MaxCity представлені якісні спортивні товари: самокати, льодові, а також роликові ковзани, скейтборд. Доступна цінова політика влаштує практично кожного покупця. Віддаючи перевагу асортименту MaxCity, ви отримуєте довговічні спортивні товари для занять спортом і корисних розваг за доступними цінами.


Скейтборд MaxCity Crank вибрати за доступною вартості 649 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Скейтборды таких брендів, як наприклад: MaxCity в каталозі магазина Terrasport
Скейтборд MaxCity Crank

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скейтборд MaxCity Crank"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скейтборд

Давно хотіли зайнятися спортом? Скейтборд MaxCity Crank - це Ваш перший крок. В « Скейтборд » є все, що знадобиться спортсмену. Скейтборд здивує Вас своєю оригінальністю. Пенні борд Penny Board Eden Fish Limited Edition , Пенні борд Penny Board Eden Fish Limited Edition і Пенні борд Penny Board Eden Fish Limited Edition від кращих світових виробників 818 Ви можете знайти в нашій категорії Скейтборд . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Скейтборд . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн