Скейтборд MaxCity Bettle new

КОД ТОВАРУ: 113999
  • Скейтборд MaxCity Bettle new
Скейтборд MaxCity Bettle new
Матеріал деки: китайський клен - 9 шарів. Розмір деки: 31 х 7,75 дюймів, є невеликі бічні загини. Підшипники: АВЕС 1. Колеса: 50 х 38 мм / 90А, PU литі. Максимальне навантаження: 100 кг. Підвіска: 5 дюймів, алюмінієва. Нанесення малюнка: шовкографія. Колір: бежевий з зображенням червоного ретро-автомобіля. Призначення: навчання і різні стилі катання. Особливості: міцна дека подовженого типу з китайського клена, оригінальний дизайн, для багатьох стилів катання.
MaxCity
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
649 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 87 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
BEETLE
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скейтборд MaxCity Bettle new - дана модель відноситься до найпопулярнішої різновиди лонгбордах з довжиною деки 77,5 см. Такі дошки славляться своєю маневреністю, стійкістю. На них можна просто кататися по рівних треках, а можна і з невеликих гірок з'їжджати, і трюки вчитися виконувати. Ці скейти найкраще підходять для тих, хто шукає універсальний варіант, щоб кататися в різних стилях і навчатися чогось більш складного. Крім того, дошка обладнана міцними колесами з підшипниками АВЕС 1. Володіє оригінальним дизайном, малюнок нанесений по методу шовкографії. Вибравши даний варіант, ви отримаєте надійну річ, яка прослужить багато років.

особливості:

  • міцна дека подовженого типу з китайського клена - 9 шарів;
  • оригінальний дизайн із зображенням ретро-автомобіля;
  • оптимальний підбір коліс з підшипниками;
  • підходить для багатьох стилів катання.

Скейтборд MaxCity Bettle new - відмінний вибір саме для вас!

Характеристики:
Матеріал деки: китайський клен - 9 шарів;
Розмір деки: 31 х 7,75 дюймів; є невеликі бічні загини;
Підшипники: АВЕС 1;
Колеса: 50 х 38 мм / 90А, PU литі;
Максимальне навантаження: 100 кг;
Підвіска: 5 дюймів, алюмінієва;
Нанесення малюнка: шовкографія;
Колір: бежевий з зображенням червоного ретро-автомобіля;
Призначення: навчання і різні стилі катання.

Виробник: MaxCity (Гонконг).
Під торговою маркою MaxCity виробляються якісні спортивні товари, такі як льодові, а також роликові ковзани, самокати, скейтборд. Цінова політика доступна практично для кожного. Вибираючи асортимент MaxCity, ви отримуєте довговічне спортивне обладнання за доступними цінами.


Скейтборд MaxCity Bettle new підібрати і замовити по які завищеною вартістю 649 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Скейтборды таких торгових марок, як наприклад: MaxCity в онлайн каталозі Терра Спорт
Скейтборд MaxCity Bettle new

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скейтборд MaxCity Bettle new"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скейтборд

Давно планували зайнятися фігурою? Скейтборд MaxCity Bettle new допоможе на шляху до мети. В « Скейтборд » є все, що необхідно спортсмену. Скейтборд обрадує Вас високою якістю. Пенні борд Penny (світяться колеса), помаранчевий (PF08) , Пенні борд Penny (світяться колеса), помаранчевий (PF08) і Пенні борд Penny (світяться колеса), помаранчевий (PF08) від топових світових брендів 818 Ви зможете побачити в нашій лінійці Скейтборд . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Скейтборд . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн