Секундомір електронний IAKSUIV DS-013

КОД ТОВАРУ: 101429
  • Секундомір електронний IAKSUIV DS-013
  • Секундомір електронний IAKSUIV DS-013 - Фото №2
Секундомір електронний IAKSUIV DS-013
Тип: електронний. Призначення: спортивний. Матеріал: пластик ABS. Автокалендар: є. Формат відображення часу: 12/24. Точність: 0,01 сек. Пам'ять: є. Звуковий сигнал: є. Будильник: є. Конструкція: стійка до струсу, вологонепроникний корпус. Вага: 6 р Розміри: 6x7,5x1,8 см.
КНР
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
89 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 12 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Додатково
З пам'яттю
АРТИКУЛ
DS-013
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Секундомір електронний IAKSUIV DS-013 - електронний секундомір, виготовлений із пластику ABS. Даний секундомір створений для вимірювання інтервалу часу. XL-013 вимірює час з точністю до 0,01 сек. Секундомір електронний IAKSUIV DS-013 стане в нагоді не тільки під час тренувань, але і під час проведення змагань, так як він точний в порівнянні результатів.

Не тільки тренеру, а й будь-якого спортсмена або людині, що веде активний спосіб життя, важливо мати секундомір, який допоможе стежити за досягненнями. Секундомір електронний IAKSUIV DS-013 - це те, що вам потрібно, адже він володіє чітким дисплеєм, який поінформує вас про час в годинах, хвилинах і секундах, а також про місяць і день тижня.

Особливістю секундоміра електронного IAKSUIV DS-013 є його вологонепроникний корпус, завдяки якому ви зможете займатися при будь-яких умовах, адже секундомір не боїться води або крапель поту. Також є можливість вибору формату часу в 12-годинному або 24-годинному режимі. Модель секундоміра електронного IAKSUIV DS-013 зручно тримати в руці, адже вона важить всього лише 6 г при розмірах в 6x7,5x1,8 см. Також даний секундомір має шнурком, тому ви зможете прикріпити його на шиї або ремені при пробіжці і інших заняттях.

Особливості секундоміра:
- електронний;
- пластик;
- дисплей з відображенням часу і дати;
- точність до 0,01 сек;
- два формати часу;
- стійка конструкція;
- вологонепроникний корпус;
- 6 г;
- 6x7,5x1,8 см.

Характеристики:
Тип: електронний;
Призначення: спортивний;
Матеріал: пластик ABS;
Автокалендар: є;
Формат відображення часу: 12/24;
Точність: 0,01 сек;
Пам'ять: є;
Звуковий сигнал: є;
Будильник: є;
Конструкція: стійка до струсу, вологонепроникний корпус;
Вага: 6 г;
Розміри: 6x7,5x1,8 см.

Виробник: IAKSUIV (Китай).
Компанія IAKSUIV була створена в Китаї. Спеціалізацією компанії є виготовлення якісних і надійних спортивних аксесуарів. Особливою популярністю користуються секундоміри і такстіческіе дошки компанії IAKSUIV.

Секундомір електронний IAKSUIV DS-013 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 89 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Секундомеры, шагомеры, таймеры таких торгових марок, як наприклад: КНР в онлайн каталозі Терра Спорт
Секундомір електронний IAKSUIV DS-013 Секундомір електронний IAKSUIV DS-013 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Секундомір електронний IAKSUIV DS-013"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Секундоміри, крокоміри, таймери

Давно планували зайнятися фігурою? Секундомір електронний IAKSUIV DS-013 допоможе на шляху до мети. В « Секундоміри, крокоміри, таймери » є все, що необхідно спортсмену. Секундоміри, крокоміри, таймери обрадує Вас високою якістю. Крокомір 3D Kyto PDM-2608 + USB , Крокомір 3D Kyto PDM-2608 + USB і Крокомір 3D Kyto PDM-2608 + USB від топових світових брендів 505 Ви зможете побачити в нашій лінійці Секундоміри, крокоміри, таймери . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Секундоміри, крокоміри, таймери . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн