Таймер цифровий TFA Triple Time

КОД ТОВАРУ: 120911
  • Таймер цифровий TFA Triple Time
Таймер цифровий TFA Triple Time
Тип: таймер. Вид: цифровий. Корпус: пластик. Часовий діапазон: до 99 хв 59 сек. Дисплей: ЖК. Функції: години, секундомір, пам'ять, звуковий сигнал зумера. Розмір: 2,4х7,1х8,8 см. Гарантія: 12 міс. Особливості таймера: три одночасно працюючих таймера; оснащений секундоміром, годинами; магніт і ніжка для розташування на різних поверхнях; забезпечений функцією пам'яті; комфортне розташування кнопок.
TFA
КУПИТИ
ЦІНА:
1 372 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 183 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Тип
Таймер
Додатково
З пам'яттю
АРТИКУЛ
382020
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Таймер цифровий TFA Triple Time може застосовуватися в повсякденному побуті і в професійній роботі. Корпус виконаний з висококласного міцної пластмаси, має рідкокристалічний монітор. Унікальність даного приладу полягає в тому, що він має три таймера, забезпечених функцією зворотного відліку і можливістю одночасної роботи. Для більш зручного використання має вмонтований магніт для установки на металеву основу і ніжку-підставку для горизонтальної поверхні.

Особливості таймера:

  - три одночасно працюючих таймера;

  - оснащений секундоміром, годинами;

  - магніт і ніжка для розташування на різних поверхнях;

  - забезпечений функцією пам'яті;

  - комфортне розташування кнопок.

Характеристики:

  Тип: таймер;

  Вид: цифровий;

  Корпус: пластик;

  Часовий діапазон: до 99 хв 59 сек;

  Дисплей: ЖК;

  Функції: години, секундомір, пам'ять, звуковий сигнал зумера;  

  Розмір: 2,4х7,1х8,8 см;

  Гарантія: 12 міс.

Виробник: TFA (Німеччина).

Бренд запатентований в 1969 році в Німеччині сім'єю Достману. За короткий проміжок часу, торгова марка змогла перетвориться з невеликої компанії в виробника з промисловими масштабами. Весь асортимент товарів TFA проходить спеціальне тестування в лабораторіях. Продукція бренду відома більш ніж в 80 країнах. Розвиток компанії відбувається завдяки тісній співпраці з висококласними професіоналами в області метеорології та інноваційних комп'ютерних технологій.


Таймер цифровий TFA Triple Time вибрати за доступною вартості 1 372 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Секундомеры, шагомеры, таймеры таких брендів, як наприклад: TFA в каталозі магазина Terrasport
Таймер цифровий TFA Triple Time

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Таймер цифровий TFA Triple Time"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Секундоміри, крокоміри, таймери

Давно хотіли зайнятися спортом? Таймер цифровий TFA Triple Time - це Ваш перший крок. В « Секундоміри, крокоміри, таймери » є все, що знадобиться спортсмену. Секундоміри, крокоміри, таймери здивує Вас своєю оригінальністю. Крокомір 3D Kyto PDM-2612 + USB синій , Крокомір 3D Kyto PDM-2612 + USB синій і Крокомір 3D Kyto PDM-2612 + USB синій від кращих світових виробників 505 Ви можете знайти в нашій категорії Секундоміри, крокоміри, таймери . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Секундоміри, крокоміри, таймери . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн