Таймер цифровий TFA Triple Time XL

КОД ТОВАРУ: 120910
  • Таймер цифровий TFA Triple Time XL
Таймер цифровий TFA Triple Time XL
Тип: таймер. Вид: цифровий. Корпус: пластик. Часовий діапазон: до 99 хв 59 сек. Дисплей: ЖК. Функції: години, пам'ять, звуковий сигнал зумера. Харчування: батарейки 1.5 V ААА 2шт. Розмір: 2х10,3х10,3 см. Вага: 142 гр. Комплектація: таймер, 2 батарейки. Гарантія: 12 міс. Особливості таймера: зворотний відлік часу 3-х таймерів; оснащений годинами; магніт і ніжка для розташування на різних поверхнях; забезпечений функцією пам'яті; зручне розташування кнопок.
TFA
КУПИТИ
ЦІНА:
1 310 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 175 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Таймер
Додатково
З пам'яттю
АРТИКУЛ
382023
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Таймер цифровий TFA Triple Time XL може застосовуватися в повсякденному побуті і в професійній роботі. Корпус виконаний з висококласного міцної пластмаси, має рідкокристалічний монітор. Унікальність даної моделі полягає в тому, що він має три таймера, забезпечених функцією зворотного відліку і можливістю одночасної роботи. Для більш зручного використання має вмонтований магніт для установки на металеву основу і ніжку-підставку для горизонтальної поверхні.

Особливості таймера:

  - зворотний відлік часу 3-х таймерів;

  - оснащений годинами;

  - магніт і ніжка для розташування на різних поверхнях;

  - забезпечений функцією пам'яті;

  - зручне розташування кнопок.

Характеристики:

  Тип: таймер;

  Вид: цифровий;

  Корпус: пластик;

  Часовий діапазон: до 99 хв 59 сек;

  Дисплей: ЖК;

  Функції: години, пам'ять, звуковий сигнал зумера;

  Харчування: батарейки 1.5 V ААА 2шт;

  Розмір: 2х10,3х10,3 см;

  Вага: 142 гр;

  Комплектація: таймер, 2 батарейки;

  Гарантія: 12 міс.

Виробник: TFA (Німеччина).

Бренд запатентований в 1969 році в Німеччині сім'єю Достману. За короткий проміжок часу, торгова марка змогла перетвориться з маленької фірми на справжнього промислового виробника. Весь асортимент товарів TFA проходить спеціальне тестування в лабораторіях. Продукція бренду відома більш ніж в 80 країнах. Розвиток компанії відбувається завдяки вузькому співпраці з висококласними фахівцями в області метеорології та інноваційних комп'ютерних технологій.


Таймер цифровий TFA Triple Time XL купити за вигідною ціною 1 310 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Секундомеры, шагомеры, таймеры таких виробників, як наприклад: TFA в магазині terrasport.ua
Таймер цифровий TFA Triple Time XL

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Таймер цифровий TFA Triple Time XL"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Секундоміри, крокоміри, таймери

Давно мрієте зайнятися спортом? Таймер цифровий TFA Triple Time XL буде Вашим першим кроком. В « Секундоміри, крокоміри, таймери » є все, що необхідно спортсмену. Секундоміри, крокоміри, таймери здивує Вас своєю якістю. Таймер цифровий TFA 120912 з секундоміром , Таймер цифровий TFA 120912 з секундоміром і Таймер цифровий TFA 120912 з секундоміром від знаменитих світових виробників 505 Ви знайдете в нашому розділі Секундоміри, крокоміри, таймери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Секундоміри, крокоміри, таймери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн