Самокат триколісний Scooter Z-668 синій

КОД ТОВАРУ: 79892
  • Самокат триколісний Scooter Z-668 синій
Самокат триколісний Scooter Z-668 синій
Тип: Самокат. Конструкція: 3-х колісний. Матеріал: легкі сплави металу. Регульована висота керма: від 70 см до 95 см. Колеса: світяться. Діаметр коліс: 8,5 см. Вантажопідйомність: до 55 кг. Вага: 1,8 кг. Розмір самоката в складеному стані: 60х20х11 см. Розмір самоката в робочому стані: 64х90х11 см.
Scooter
  • Самокат трехколесный Scooter Z-668 зеленый
  • Самокат трехколесный Scooter Z-668 розовый
  • Самокат трехколесный Scooter Z-668 синий
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
507 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 68 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Висота керма
до 70 см
Діаметр коліс
8 см
Призначення
Для їзди
АРТИКУЛ
Z-668-B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Самокат Z-668 - триколісний скутер, у якого три світяться колеса діаметром 8,5 см.

Всі ми знаємо, що самокат - це радість для дитини. І навіть якщо вашій дитині всього 1,5 року, ви можете йому подарувати цю радість, адже існує триколісний самокат Z-668. З ним ваш малюк буде в цілковитій безпеці. А як він простий і зручний при використанні! Самокат M-5A зроблений з легких сплавів металу, що забезпечує дану конструкцію легкістю і зручністю переміщення.
Кермо на самокаті Z-668 створений на регульованою основі (від 70 до 95 см), так що ви зможете виставити саме ту висоту керма, яка буде відповідати зростанню вашої дитини.

Самокат Z-668 підходить як для хлопчика, так і для дівчинки. Розмір самоката в складеному стані складає 60х20х11 см, а в робочому - 64х90х11 см і це при його невеликій вазі в 1,8 кг, а також досить високої вантажопідйомності до 55 кг.

Особливості самоката:

- легко складається;

- наявність трьох світяться коліс, а також світиться низ самоката.

Характеристики:

Тип: самокат;

Конструкція: триколісний;

Колеса: світяться, прозорі;

Діаметр коліс: 8,5 см;

Макс. навантаження: 55 кг;

Вага: 1,8 кг;

Колір: синій.

Виробник: Scooter (Китай).

Компанія Scooter виробляє свою продукцію в Китаї. Серед асортименту торгової марки Scooter - різні спортивні товари та приладдя. За час виробництва своєї продукції у компанії Scooter з'явилося безліч вдячних покупців зі всіх країн світу. Це й не дивно, адже з'єднання доступної ціни і хорошої якості - це головна відмітна риса марки Scooter.


Самокат триколісний Scooter Z-668 синій підібрати і купити за реальною ціною 507 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Самокаты таких торгових марок, як наприклад: Scooter в електронному магазині Terra Sport
Самокат триколісний Scooter Z-668 синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Самокат триколісний Scooter Z-668 синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Самокати

Давно хочете зайнятися фігурою? Самокат триколісний Scooter Z-668 синій допоможе почати легко. В « Самокати » є все, що Вам знадобиться. Самокати обрадує Вас своєю надійністю. Самокат Razor Street Jam Grom Al CrMo , Самокат Razor Street Jam Grom Al CrMo і Самокат Razor Street Jam Grom Al CrMo від кращих світових постачальників 819 Ви зможете знайти в нашій лінійці Самокати . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Самокати . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн