Самокат Blade Sport Air Cross Disk 230 (230186) - чорно-рожевий

КОД ТОВАРУ: 358022
  • Самокат Blade Sport Air Cross Disk 230 (230186) - чорно-рожевий
  • Самокат Blade Sport Air Cross Disk 230 (230186) - чорно-рожевий - Фото №2
Самокат Blade Sport Air Cross Disk 230 (230186) - чорно-рожевий
Blade Sport City Brake Air - надійний позашляховий самокат для катання по дачі, лісі і міських джунглях. Самокат з алюмінієвого сплаву з посиленим профілем деки володіє підвищеною надійністю і витримує навантаження до 130 кг. Він підійде як дорослим, так і дітям від 8-9 років. Предумотрено проміжних положення керма для зростання від 120 до 190 см. Продумана конструкція в поєднанні з якісною збіркою робить самокат максимально тихим і не деренчить. позашляхові КОЛЕСА На Air Cross встановлені надувні гумові колеса 230мм з міцними дисками. Тиск в шинах до 4.5 Bar ефективно компенсує вібрації, що робить їзду комфортною і щодо швидкої. На надувних колесах в поєднанні з оптимальним кліренсом комфортно кататися по розбитому асфальту, бруківці в центрі міста, путівці в лісі і на заміській дачі. ДИСКОВИЙ ТОРМОЗ На Blade Air Cross Disk крім стандартного заднього гальма додатково встановлено ручне гальмо. За допомогою дискового механізму на задньому колесі можна частково або повністю зупинитися. Сила гальмування залежить від сили натискання на ручне гальмо. Гальмування можна комбінувати відразу двома системами. Таке рішення припаде до смаку дорослим людям. Ручка гальма розташована на кермі, а провід акуратно захований в рульовій колонці і платформі. БЕЗ люфт На Блейд Ейр Крос встановлена нова система складання, яка виключає деренчання і гуркіт. Самокат складається не біля основи платформи, де неможливо було уникнути зазорів, а в нижній частині рульової стійки. Це рішення виключило люфти, зробило конструкцію більш надійною і збільшило максимальне навантаження до 130 кг. Самокат фіксується в складеному стані і його зручно переносити. Упаковані по ПОВНОГО На кермі встановлені дзвінок і зручні анатомічні ручки AntiShock. Вони приємні на дотик і не прослизають. Спереду на складаний самокат встановлена центральна підставка для швидкої парковки. Досить легким рухом ноги висунути стійку і залишити самокат в зручному місці. Завдяки широкому підйому рами мінімізовано потрапляння бризок на ноги. клас Для початківців і просунутих райдерів Максимальна вага користувача 130 кг матеріал рами Алюмінієвий сплав довжина деки 38 см Висота керма Регульована 87 - 106 см Ширина керма 47,5 см гальмо дискові гальма колеса Гума; Переднє колесо 230 мм; Заднє колесо 230 мм Підшипники ABEC 7 вага самоката 5.2 кг Гарантія 6 місяців
Blade
  • Самокат Blade Sport Air Cross Disk 230 (230186) - черно-розовый
  • Самокат Blade Sport Air Cross Disk 230 (230185) - бело-красный
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
7 060 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 942 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорно-рожевий
Висота керма
до 110 см
Діаметр коліс
23
Призначення
Для їзди
АРТИКУЛ
230186
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Blade Sport City Brake Air - надійний позашляховий самокат для катання по дачі, лісі і міських джунглях. Самокат з алюмінієвого сплаву з посиленим профілем деки володіє підвищеною надійністю і витримує навантаження до 130 кг. Він підійде як дорослим, так і дітям від 8-9 років. Предумотрено проміжних положення керма для зростання від 120 до 190 см. Продумана конструкція в поєднанні з якісною збіркою робить самокат максимально тихим і не деренчить.

позашляхові КОЛЕСА
На Air Cross встановлені надувні гумові колеса 230мм з міцними дисками. Тиск в шинах до 4.5 Bar ефективно компенсує вібрації, що робить їзду комфортною і щодо швидкої. На надувних колесах в поєднанні з оптимальним кліренсом комфортно кататися по розбитому асфальту, бруківці в центрі міста, путівці в лісі і на заміській дачі.

ДИСКОВИЙ ТОРМОЗ
На Blade Air Cross Disk крім стандартного заднього гальма додатково встановлено ручне гальмо. За допомогою дискового механізму на задньому колесі можна частково або повністю зупинитися. Сила гальмування залежить від сили натискання на ручне гальмо. Гальмування можна комбінувати відразу двома системами. Таке рішення припаде до смаку дорослим людям. Ручка гальма розташована на кермі, а провід акуратно захований в рульовій колонці і платформі.

БЕЗ люфт
На Блейд Ейр Крос встановлена нова система складання, яка виключає деренчання і гуркіт. Самокат складається не біля основи платформи, де неможливо було уникнути зазорів, а в нижній частині рульової стійки. Це рішення виключило люфти, зробило конструкцію більш надійною і збільшило максимальне навантаження до 130 кг. Самокат фіксується в складеному стані і його зручно переносити.

Упаковані по ПОВНОГО
На кермі встановлені дзвінок і зручні анатомічні ручки AntiShock. Вони приємні на дотик і не прослизають. Спереду на складаний самокат встановлена центральна підставка для швидкої парковки. Досить легким рухом ноги висунути стійку і залишити самокат в зручному місці. Завдяки широкому підйому рами мінімізовано потрапляння бризок на ноги.

Характеристики:

  • Клас: Для початківців і просунутих райдерів
  • Максимальна вага користувача: 130 кг
  • Матеріал рами: Алюмінієвий сплав
  • Довжина деки: 38 см
  • Висота керма: Регульована 87 - 106 см
  • Ширина керма: 47,5 см
  • Гальмо: Дисковий гальмо
  • Колеса: Гума; Переднє колесо: 230 мм; Заднє колесо 230 мм
  • Підшипники: ABEC 7
  • Вага самоката: 5.2 кг
  • Гарантія: 6 місяців

Виробник: Blade


Самокат Blade Sport Air Cross Disk 230 (230186) - чорно-рожевий підібрати і купити за реальною ціною 7 060 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Самокаты таких торгових марок, як наприклад: Blade в електронному магазині Terra Sport
Самокат Blade Sport Air Cross Disk 230 (230186) - чорно-рожевий Самокат Blade Sport Air Cross Disk 230 (230186) - чорно-рожевий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Самокат Blade Sport Air Cross Disk 230 (230186) - чорно-рожевий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Самокати

Давно хочете зайнятися фігурою? Самокат Blade Sport Air Cross Disk 230 (230186) - чорно-рожевий допоможе почати легко. В « Самокати » є все, що Вам знадобиться. Самокати обрадує Вас своєю надійністю. Самокат Razor Street Jam Grom Al CrMo , Самокат Razor Street Jam Grom Al CrMo і Самокат Razor Street Jam Grom Al CrMo від кращих світових постачальників 819 Ви зможете знайти в нашій лінійці Самокати . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Самокати . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн