Самокат двоколісний Yedoo Ox New чорно-червоний

КОД ТОВАРУ: 84855
  • Самокат двоколісний Yedoo Ox New чорно-червоний
Самокат двоколісний Yedoo Ox New чорно-червоний
Зростання дитини: від 120 см. Вага самоката: 8,4 кг. Довжина платформи для ноги: 40 см. Висота керма: регулюється від 80 до 91 см. Висота кліренсу: 5,4 см (відстань до стопи з урахуванням висоти платформи 8,8 см). Колеса: 12 дюймів, ширина 2,25 см, шини Kenda. Гальмо: v-brake Tektro ручної (двосторонній), на обидва колеса (незалежні). Втулки: сталеві Quick Release і підшипники. Рама: сталева. Ширина керма: 64 см (по крайніх точках). Кермо: Yedoo BMX сплав (використовується в самокатах для трюків). Рульовий хомут BMX FF 06 (сталь.трубка / літ.головка). Додатково: ергономічні зручні ручки (гріпси), не ковзають. Максимальне навантаження: 120 кг.
Yedoo
КУПИТИ
ЦІНА:
7 385 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 986 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Висота керма
до 90 см
Діаметр коліс
30 см
Призначення
Для їзди
АРТИКУЛ
606235
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Yedoo Ox New - підлітковий самокат з надувними колесами. Легкість і зручне управління - це головна відмітна риса всіх самокатів Yedoo. Самокат двоколісний Yedoo Ox New володіє надійною сталевою рамою, яка прослужить вам не один рік.

Основною перевагою самоката двоколісного Yedoo Ox New є його надувні колеса 12 дюймів і широка база, що дає можливість розвинути велику швидкість і кататися без зайвих зусиль. Надійні гальма були створені особливо старанно, щоб забезпечити ідеальну безпеку для дитини. Самокат має алюмінієвим кермом і має анатомічні силіконові ручки. Рекомендується зростання дитини 120 см.

Самокат двоколісний Yedoo Ox New - це вдосконалена модель, в якій додали регульовану підніжку (кліренс). Так само в порівнянні зі старою моделлю, Yedoo Ox New став легше і пропонує кращі гальмом, ручками, покритими спеціальним нековзним матеріалом і збільшеною платформою, довжина якої стала 40 см.

Особливості самоката:

- рама зі сталі;
- алюмінієвий кермо;

- 12 '' колеса;
- довжина платформи 40 см;
- нескользящие ручки;
- покращений гальмо.

Самокат двоколісний Yedoo Ox New - будь впевнений в собі!

Характеристики:

Зростання дитини: від 120 см;

Вага самоката: 8,4 кг;

Довжина платформи для ноги: 40 см;

Висота керма: регулюється від 80 до 91 см;

Висота кліренсу: 5,4 см (відстань до стопи з урахуванням висоти платформи 8,8 см);

Колеса: 12 дюймів, ширина 2,25 см, шини Kenda;

Гальмо: v-brake Tektro ручної (двосторонній), на обидва колеса (незалежні);

Втулки: сталеві Quick Release і підшипники;

Рама: сталева;

Ширина керма: 64 см (по крайніх точках);

Кермо: Yedoo BMX сплав (використовується в самокатах для трюків). Рульовий хомут BMX FF 06 (сталь.трубка / літ.головка);

Додатково: ергономічні зручні ручки (гріпси), не ковзають;

Максимальне навантаження: 120 кг.

Виробник: Yedoo (Чехія).

Компанія Yedoo була створена в Чехії 13 років тому і з тих пір вже встигла завоювати симпатії значної частини споживачів. Це й не дивно, адже моделі марки Yedoo відрізняються не тільки своїм відмінною якістю, а й оригінальними дизайнерськими рішеннями. Yedoo виробляє колісний транспорт і для дітей, і для підлітків. Самокати бренду Yedoo кожен раз представляються нам в удосконаленому вигляді, але незмінним залишається одне - їх якісна посилена рама.


Самокат двоколісний Yedoo Ox New чорно-червоний купити за вигідною ціною 7 385 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Самокаты таких торгових марок, як наприклад: Yedoo в інтернет-магазині Терраспорт
Самокат двоколісний Yedoo Ox New чорно-червоний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Самокат двоколісний Yedoo Ox New чорно-червоний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Самокати

Давно мрієте зайнятися спортом? Самокат двоколісний Yedoo Ox New чорно-червоний буде Вашим першим кроком. В « Самокати » є все, що необхідно спортсмену. Самокати здивує Вас своєю якістю. Самокат триколісний з нахилом керма і штовхачем 21st Scooter 4в1 G-38 рожевий , Самокат триколісний з нахилом керма і штовхачем 21st Scooter 4в1 G-38 рожевий і Самокат триколісний з нахилом керма і штовхачем 21st Scooter 4в1 G-38 рожевий від знаменитих світових виробників 819 Ви знайдете в нашому розділі Самокати . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Самокати . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн