Рюкзак спортивний Arena Spiky 2 Large Backpack Red

КОД ТОВАРУ: 79345
  • Рюкзак спортивний Arena Spiky 2 Large Backpack Red
Рюкзак спортивний Arena Spiky 2 Large Backpack Red
Особливості сумки: є місткий рюкзак, стильна, укріплене підставу, сітчасті вставки у всіх відділеннях, добре вентилюється, містке відділення для взуття в днище, місткі внутрішню кишеню на задній панелі, дві бічні кишені на блискавці, два фронтальних кишені, спинка і регульовані лямки з набиванням, гарантований комфорт при носінні, стильна, якісна обробка деталей, хороша фурнітура, логотип Arena на фронтальному кишені. Склад: 70% нейлон, 30% поліестер. Колір: фуксія. Розміри: 35х23х49 см.
Arena
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 865 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 249 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
АРТИКУЛ
1E004-59
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка Arena Spiky 2 Large Backpack 1E004-59 пошита в сучасному спортивному стилі з мінімальною кількістю деталей і непомітним декором у вигляді логотипу Arena на фронтальному кишені. Сумка має в своєму розпорядженні кілька зручних, застібаються блискавкою кишень, кожен з яких добре вентилюється: дві бічні кишені, два фронтальних, кишеню для взуття, розташований в днищі, місткий внутрішній кишеню на задній панелі і велике основне відділення для спортивного одягу. Плечові лямки сумки регулюються, даючи можливість носити її як можна з великим комфортом.
Сумка Arena Spiky 2 Large Backpack 1E004-59 пошита з нейлону і поліестеру, які гарантують їй носкість. Сумка легко стирається, швидко сохне, не вимагає ніякого особливого догляду. Вона легка, зручна, і що важливо, стильна. Пошита сумка всесвітньо відомим виробником товарів для плавання Arena.


Особливості сумки:
- являє собою місткий рюкзак;
- стильна;
- укріплене підставу;
- сітчасті вставки у всіх відділеннях;
- добре вентилюється;
- містке відділення для взуття в днище;
- місткі внутрішню кишеню на задній панелі;
- дві бічні кишені на блискавці;
- два фронтальних кишені;
- спинка і регульовані лямки з набиванням;
- гарантований комфорт при носінні;
- стильна;
- якісна обробка деталей;
- хороша фурнітура;
- логотип Arena на фронтальному кишені.

Сумка Arena Spiky 2 Large Backpack 1E004-59 - максимальний комфорт, сучасний спортивний стиль!

Характеристики:
Склад: 70% нейлон, 30% поліестер.
Колір: фуксія.
Розміри: 35х23х49 см.


Виробник: Arena (Німеччина).


Arena - одна з провідних світових компаній, що виробляють товари для плавання. Заснована в 1973 році фірмою Adidas, як плавальний напрямок, Arena в міру зростання здобула самостійність і була викуплена німецькими та італійськими дистриб'юторами. Компанія є спонсором і постачальником Федерації Плавання Італії та Федерації Плавання Угорщини, поставляє екіпіровку для Федерації Плавання Росії. Більш того, компанія Arena - офіційний постачальник Європейської Ліги Плавання. Спортивний одяг Arena, яка принесла успіх багатьом іменитим спортсменам, буде настільки ж зручна і доступна для вас, навіть якщо ви не ставите собі за мету досягнення світових рекордів.


Рюкзак спортивний Arena Spiky 2 Large Backpack Red купити за вигідною ціною 1 865 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Arena в інтернет-магазині Терраспорт
Рюкзак спортивний Arena Spiky 2 Large Backpack Red

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак спортивний Arena Spiky 2 Large Backpack Red"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рюкзаки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рюкзак спортивний Arena Spiky 2 Large Backpack Red буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рюкзаки здивує Вас своєю якістю. Рюкзак спортивний Ferrino Spark 13 - червоний, 13 л (924858) , Рюкзак спортивний Ferrino Spark 13 - червоний, 13 л (924858) і Рюкзак спортивний Ferrino Spark 13 - червоний, 13 л (924858) від знаменитих світових виробників 3560 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рюкзаки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн