Тяга важеля PowerStream Virgin (V8-507)

КОД ТОВАРУ: 351802
  • Тяга важеля PowerStream Virgin (V8-507)
  • Тяга важеля PowerStream Virgin (V8-507) - Фото №2
  • Тяга важеля PowerStream Virgin (V8-507) - Фото №3
Тяга важеля PowerStream Virgin (V8-507)
Тренажер Powerstream Virgin8 Seated Row. Професійний тренажер - Тяга важеля. Роздільні конвергентні важелі. PowerStream - нова на ринку України лінійка професійних тренажерів від компанії VitaGym, OEM виробника топових брендів США, і на даний момент є оптимальне поєднання ціна-якість. Сьогодні тренажери виробництва VitaGym завоювали популярність в США, Англії, Німеччини, Іспанії та ін. І експортуються більш ніж в 20 країн світу. Грузоблочних лінійка тренажерів Powerstream має в своєму активі гарна якість, розумну вартість і сучасний дизайн, єдність якого дозволяє зробити гармонійну і стильну розстановку устаткування в фітнес-центрі будь-якої конфігурації. Застосування кевларовой стрічки, якісних підшипників, шківів збільшеного діаметру і відполірованих напрямних в поєднанні з гарною якістю зборки, забезпечать безперебійну роботу клубу і комфортні тренування протягом багатьох років. Особливості тренажера: Профіль основних конструкцій тренажера виготовлений із сталевого овальної труби 137х40 мм з товщиною стінок 3 мм. Комбінована приводная система складається з армованої кевларовими тросами пасової стрічки і еластичного семіжільного сталевого троса діаметром 6 мм, в м'якій оплетке, наповненою мастильним матеріалом. Така система забезпечує плавність рухів і довговічність експлуатації тренажерів. Стрічка має довічний термін гарантії. Зручна і надійна регулювання сидіння дозволяє з легкістю регулювати положення висоти в кілька рівнів, не встаючи з тренажера. Система незалежних важелів дозволяє виконувати вправи одночасно або по черзі - кожною рукою окремо. Це значно збільшує можливості тренувального процесу. З двох сторін захист вантажного стека, виконана з міцного тонованого пластика. Вантажний стек комплектується додатковим вантажем 3 кг. У верхній частині грузоблочних стійки карта виконання вправи і підставка для води і особистих речей * Терміни поставки тренажерів - 3 місяці. Можливість опционального збільшення вантажного стека.
PowerStream
КУПИТИ
ЦІНА:
79 382 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 10597 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Належність
Професійні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Вузьконаправлені
Призначення
Для рук
АРТИКУЛ
V8-507
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер Powerstream Virgin8 Seated Row. Професійний тренажер - Тяга важеля. Роздільні конвергентні важелі.

PowerStream - нова на ринку України лінійка професійних тренажерів від компанії VitaGym, OEM виробника топових брендів США, і на даний момент є оптимальне поєднання ціна-якість. Сьогодні тренажери виробництва VitaGym завоювали популярність в США, Англії, Німеччини, Іспанії та ін. І експортуються більш ніж в 20 країн світу.
Грузоблочних лінійка тренажерів Powerstream має в своєму активі гарна якість, розумну вартість і сучасний дизайн, єдність якого дозволяє зробити гармонійну і стильну розстановку устаткування в фітнес-центрі будь-якої конфігурації.
Застосування кевларовой стрічки, якісних підшипників, шківів збільшеного діаметру і відполірованих напрямних в поєднанні з гарною якістю зборки, забезпечать безперебійну роботу клубу і комфортні тренування протягом багатьох років.

особливості:

  • Профіль основних конструкцій тренажера виготовлений із сталевого овальної труби 137х40 мм з товщиною стінок 3 мм.
  • Комбінована приводная система складається з армованої кевларовими тросами пасової стрічки і еластичного семіжільного сталевого троса діаметром 6 мм, в м'якій оплетке, наповненою мастильним матеріалом. Така система забезпечує плавність рухів і довговічність експлуатації тренажерів. Стрічка має довічний термін гарантії.
  • Зручна і надійна регулювання сидіння дозволяє з легкістю регулювати положення висоти в кілька рівнів, не встаючи з тренажера.
  • Система незалежних важелів дозволяє виконувати вправи одночасно або по черзі - кожною рукою окремо. Це значно збільшує можливості тренувального процесу.
  • З двох сторін захист вантажного стека, виконана з міцного тонованого пластика.
  • Вантажний стек комплектується додатковим вантажем 3 кг.
  • У верхній частині грузоблочних стійки карта виконання вправи і підставка для води і особистих речей

* Терміни поставки тренажерів - 3 місяці. Можливість опционального збільшення вантажного стека.

Виробник: PowerStream


Тяга важеля PowerStream Virgin (V8-507) підібрати і купити за реальною ціною 79 382 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Грузоблочные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: PowerStream в електронному магазині Terra Sport
Тяга важеля PowerStream Virgin (V8-507) Тяга важеля PowerStream Virgin (V8-507) - Фото №2 Тяга важеля PowerStream Virgin (V8-507) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тяга важеля PowerStream Virgin (V8-507)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно хочете зайнятися фігурою? Тяга важеля PowerStream Virgin (V8-507) допоможе почати легко. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що Вам знадобиться. Вантажноблокові тренажери обрадує Вас своєю надійністю. Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 , Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 і Фітнес станція Hammer Ferrum TX1 від кращих світових постачальників 206 Ви зможете знайти в нашій лінійці Вантажноблокові тренажери . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн