Мультистанция Inspire FT1

КОД ТОВАРУ: 105496
  • Мультистанция Inspire FT1
Мультистанция Inspire FT1
Матеріал: сталь. Розміри: 1,19х1,37х2,07 м. Вага: 246 кг. Максимальна вага користувача: 150 кг. Ваговій стек: 2х75 кг (захищений кожухом). У комплект входять: обертаються ручки - 2шт .; Прямий гриф - 1шт .; W-подібний гриф - 1шт .; Манжет для ніг - 1шт .; Багатофункціональний ремінь - 1шт .; Канат для трицепса - 1шт .; Спортивна ручка-тримач - 1шт .; Додаткові вантажі по 2.26 кг - 2шт.
Inspire
КУПИТИ
ЦІНА:
107 190 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 14310 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Професійні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Силова станція
Призначення
Для всього тіла
АРТИКУЛ
FT10
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер функціональний Inspire FT1 - унікальний за своїми властивостями, володіє чудовою біомеханікою і максимальною зручністю, що забезпечують всі умови для ефективних силових тренувань. Регулярні заняття на ньому зміцнюють тіло, покращують витривалість і координацію, а також допомагають досягти прекрасної фізичної форми. Він забезпечує необмежені можливості тренування всіх основних груп м'язів. Складається тренажер з двох незалежних станцій, двох незалежних важелів, що дозволяють збалансовано опрацьовувати кожну сторону тіла. Важелі регулюються по вертикалі і горизонталі. Тренування з важелями дозволяє виконувати такі вправи: кросовер; зведення рук перед собою; розгинання рук на трицепс; верхня тяга; скручування на прес; відведення ноги назад, в сторону, перехресний підйом ніг; нижня тяга; тяга в нахилі; тяга до підборіддя; згинання рук на біцепс; підйоми рук через сторони, перед собою і назад; зведення рук перед собою.
Тренажер функціональний Inspire FT1 зібраний на сталевий оцинкованої рами 50,8х101,6 мм. Для виготовлення рами використана овальна труба особливої міцності 11 калібру. Сталеві троси характеризуються надійністю і здатністю витримувати вагу до 900 кг. Шківи виготовлені з армованого нейлону, посилені скловолокном з використанням сталевих шарикопідшипників. За останні 30 отворів для переміщення рукояток на тяговому блоці. Ваговій стек виготовлений з чавуну з надміцним напрямними. Опорні точки важелів для жиму оснащені точними сталевими кульковими підшипниками, у всіх інших опорних місцях встановлені змащені латунні втулки, які забезпечують плавний хід і не потребують технічного обслуговування. Тренажер можна обладнати додатковими опціями: Універсальна лава для жиму Inspire Fitness FT1 Bench і Перекладина для преса Inspire Fitness AB Bar.

Особливості тренажера:
- унікальна конструкція;
- професійний рівень;
- складається з двох незалежних станцій / важелів;
- важелі регулюються по вертикалі / горизонталі;
- багатофункціональний;
- зібраний на сталевий оцинкованої рами;
- надійні сталеві троси;
- шківи зроблені з армованого нейлону;
- більше 30 отворів для переміщення рукояток на тяговому блоці;
- чавунний стек з чавуну з надміцним напрямними;
- тренажер можна обладнати додатковими опціями;
- надійний, міцний, довговічний.


Функціональний тренажер Inspire FT1 - надійний, міцний, довговічний!

Характеристики:
Матеріал: сталь.
Розміри: 1,19х1,37х2,07 м.
Вага: 246 кг.
Максимальна вага користувача: 150 кг.
Ваговій стек: 2х75 кг (захищений кожухом).
У комплект входять:
Обертові ручки - 2шт .;
Прямий гриф - 1шт .;
W-подібний гриф - 1шт .;
Манжета для ніг - 1шт .;
Багатофункціональний ремінь - 1шт .;
Канат для трицепса - 1шт .;
Спортивна ручка-тримач - 1шт .;
Додаткові вантажі по 2.26 кг - 2шт.

Гарантія: 36 місяців.

Виробник: Inspire Fitness (США).

Inspire Fitness - виробник професійних і домашніх Мультистанция (силових тренажерів) високої якості. Застосування інноваційних технологій у виробництві забезпечує тренажерів Inspire Fitness чудову функціональність і міцність. Зроблені вони в сучасному стриманому стилі.

Мультистанция Inspire FT1 купити за вигідною ціною 107 190 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Грузоблочные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: Inspire в електронному каталозі Терраспорт
Мультистанция Inspire FT1

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мультистанция Inspire FT1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Мультистанция Inspire FT1 буде Вашим першим кроком. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що необхідно спортсмену. Вантажноблокові тренажери здивує Вас своєю якістю. Біцепс-машина Fit Way Factory Bridge Style А 107 , Біцепс-машина Fit Way Factory Bridge Style А 107 і Біцепс-машина Fit Way Factory Bridge Style А 107 від знаменитих світових виробників 206 Ви знайдете в нашому розділі Вантажноблокові тренажери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн