3-х позиційна станція BruStyle TC-203.2

КОД ТОВАРУ: 110927
  • 3-х позиційна станція BruStyle TC-203.2
3-х позиційна станція BruStyle TC-203.2
Розміри: 200х235х235см; вага: 500 кг;   вага стека: 105 кг;   матеріал: сталь;   наповнювач: піна; оббивка: вініл; кількість осіб: 3; особливості: комплексне тренування м'язів: широкі, трапецієподібні і випрямляють м'язи спини, біцепс, дельти, трицепс, м'язи грудей, преса, сідниць і інше; регульовані м'які подушки.
BruStyle
КУПИТИ
ЦІНА:
129 070 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 17231 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Професійні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Силова станція
Призначення
Для всього тіла
АРТИКУЛ
TC-203.2
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

3-х позиційна станція   BruStyle TC-203.2 - універсальна установка, необхідна в кожен спортзал. На тренажері можуть займатися одночасно 3 спортсменів, при цьому опрацьовуючи різні групи м'язів. Відмінна якість використаного матеріалу і увагу до деталей забезпечують довічну гарантію на цей тренажер.


особливості:

-Комплексное тренування м'язів: широкі, трапецієподібні і випрямляють м'язи спини, біцепс, дельти, трицепс, м'язи грудей, преса, сідниць і інше;

-Допомагає сформувати красиві м'язи;

-Регульовані м'які подушки;

-Підходить для різних рівнів підготовки.  


Характеристики:

Розміри: 200х235х235см;

Вага: 500 кг;

Вага стека: 105 кг;

Матеріал: сталь;

Наповнювач: піна;

Оббивка: вініл;

Кількість осіб: 3.


Виробник:   BruStyle (Україна)

Українська компанія   BruStyle випускає сучасне обладнання для занять спортом, як домашнього, так і професійного призначення. На даний момент, в асортименті виробника понад 100 найменувань різних тренажерів, які не поступаються якістю матеріалу і конструкції лідируючим європейським компаніям. BruStyle враховує побажання своїх споживачів, продовжуючи постійно вдосконалюватися.



3-х позиційна станція BruStyle TC-203.2 купити за вигідною ціною 129 070 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Грузоблочные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: BruStyle в онлайн магазині Терра Спорт
3-х позиційна станція BruStyle TC-203.2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "3-х позиційна станція BruStyle TC-203.2"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? 3-х позиційна станція BruStyle TC-203.2 буде Вашим першим кроком. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що необхідно спортсмену. Вантажноблокові тренажери здивує Вас своєю якістю. Блокова рамка одинарна (кросовер) PGL K-057 , Блокова рамка одинарна (кросовер) PGL K-057 і Блокова рамка одинарна (кросовер) PGL K-057 від знаменитих світових виробників 206 Ви знайдете в нашому розділі Вантажноблокові тренажери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн