Рашгард Power System MMA Combat Black

КОД ТОВАРУ: 120330
  • Рашгард Power System MMA Combat Black
  • Рашгард Power System MMA Combat Black - Фото №2
  • Рашгард Power System MMA Combat Black - Фото №3
Рашгард Power System MMA Combat Black
Матеріал: нейлон / спандекс; Розміри: S, M, L, XL; Колір чорний. Особливості: високоякісна компрессионная одяг для тренувань; довгий рукав; пружна тканина; просунутий контроль вологості; збільшує циркуляцію крові в м'язах; захищає від травм; малюнок не линяє і не змінює свого виду.
Power System
  • Рашгард Power System MMA Combat White
  • Рашгард Power System MMA Combat Black
  • Рашгард Power System MMA Combat Grey
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
788 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 105 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
S, M, L, XL
АРТИКУЛ
MMA-009_Black-Grey
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рашгард Power System MMA Combat Black - це спортивний одяг, призначена для спарингів в ММА стилі і для звичайних тренувань з єдиноборств. Рашгард   - це футболка з довгим рукавом, яка ідеально сідає на тіло, при цьому сприяє циркуляції крові, збільшує м'язову працездатність і ефективність. Також він захищає від невеликих травм, таких як садна, подряпини і опіки. Завдяки використаним матеріалам ваша шкіра буде захищена від мікробів.


особливості:

- високоякісна компрессионная одяг для тренувань;

- довгий рукав;

- пружна тканина;

- просунутий контроль вологості;

- збільшує циркуляцію крові в м'язах;

- захищає від травм;

- малюнок не линяє і не змінює свого виду.


Характеристики:

Матеріал: нейлон / спандекс;

Розмір: S, M, L, XL;

Колір: чорний.


Виробник: Power System (Чехія).

Power System - це відомий чеський бренд по виробництву спортивного екіпірування та аксесуарів. На ринку спортивних товарів вже більше 20-ти років. В даний момент під цією маркою компанія випускає різні атлетичні пояси, шорти для схуднення, наколінники, спортивні рукавички, напульсники, кистьові бинти, гімнастичні м'ячі, гантелі, еспандери, скакалки і іншу спортивну екіпіровку. Power System виготовляє товари з якісної сировини, відповідного загальносвітовим і європейським стандартам. Спортивні аксесуари відрізняються високою міцністю і довгим терміном служби.


Рашгард Power System MMA Combat Black купити за вигідною ціною 788 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Рашгарды таких виробників, як наприклад: Power System в магазині terrasport.ua
Рашгард Power System MMA Combat Black Рашгард Power System MMA Combat Black - Фото №2 Рашгард Power System MMA Combat Black - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рашгард Power System MMA Combat Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рашгарди

Давно мрієте зайнятися спортом? Рашгард Power System MMA Combat Black буде Вашим першим кроком. В « Рашгарди » є все, що необхідно спортсмену. Рашгарди здивує Вас своєю якістю. Рашгард с коротким рукавом VNK Scath, M (2171_60062) , Рашгард с коротким рукавом VNK Scath, M (2171_60062) і Рашгард с коротким рукавом VNK Scath, M (2171_60062) від знаменитих світових виробників 4508 Ви знайдете в нашому розділі Рашгарди . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Рашгарди . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн