Рашгард сауна RDX Neoprenne Black

КОД ТОВАРУ: 92930
  • Рашгард сауна RDX Neoprenne Black
  • Рашгард сауна RDX Neoprenne Black - Фото №2
  • Рашгард сауна RDX Neoprenne Black - Фото №3
  • Рашгард сауна RDX Neoprenne Black - Фото №4
Рашгард сауна RDX Neoprenne Black
Тип: рашгард. Категорія: для чоловіків. Матеріал: неопрен Ultra Flex DS, шкіра. Колір чорний. Додатково: ефект сауни.
RDX
КУПИТИ
ЦІНА:
2 542 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 339 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Тип
Рашгард
АРТИКУЛ
11105
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

RDX Neoprenne Black - рашгард чорного кольору для чоловіків. Даний рашгард володіє ефектом сауни, це означає, що під час інтенсивних занять ви зможете швидше скинути вагу. RDX Neoprenne Black розроблявся за європейською технологією і був створений з неопрена Ultra Flex DS товщиною 1,9 мм. Такий матеріал - це різновид каучуку, який забезпечує людині в даному рашгарде достатню тепло і відмінне потовиділення.

Крім перерахованих вище достоїнств, RDX Neoprenne Black захищає тіло і м'язи від ударів і розтягувань. Рашгард має спеціальне антибактеріальне покриття, яке захистить шкіру від мікробів і інфекцій. RDX Neoprene Black щільно прилягає до тіла, не сковуючи при цьому ваших рухів. Шви рашгарда зроблені міцними і плоскими, що захищає шкіру від натирань.

Особливості рашгарда:
- для всіх видів боротьби і спарингу;
- неопрен 1,9 мм;
- ефект сауни.

Рашгард сауна RDX Neoprenne Black 11105 - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Тип: рашгард;
Категорія: для чоловіків;
Матеріал: неопрен Ultra Flex DS, шкіра;
Колір: чорний;
Додатково: ефект сауни.

Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки. Вироби RDX виготовляються з міцної шкіри або високоякісного шкірозамінника, а наповнювачем виступає спеціальний гель і піна високої щільності. Даний склад відмінно поглинає удари, захищає руки спортсмена і спаринг партнера, не піддається деформації.


Рашгард сауна RDX Neoprenne Black купити за вигідною ціною 2 542 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Рашгарды таких виробників, як наприклад: RDX в магазині terrasport.ua
Рашгард сауна RDX Neoprenne Black Рашгард сауна RDX Neoprenne Black - Фото №2 Рашгард сауна RDX Neoprenne Black - Фото №3 Рашгард сауна RDX Neoprenne Black - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рашгард сауна RDX Neoprenne Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рашгарди

Давно мрієте зайнятися спортом? Рашгард сауна RDX Neoprenne Black буде Вашим першим кроком. В « Рашгарди » є все, що необхідно спортсмену. Рашгарди здивує Вас своєю якістю. Рашгард с коротким рукавом VNK Scath, M (2171_60062) , Рашгард с коротким рукавом VNK Scath, M (2171_60062) і Рашгард с коротким рукавом VNK Scath, M (2171_60062) від знаменитих світових виробників 4508 Ви знайдете в нашому розділі Рашгарди . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Рашгарди . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн