Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey)

КОД ТОВАРУ: 397418
  • Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey)
  • Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey) - Фото №2
  • Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey) - Фото №3
  • Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey) - Фото №4
  • Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey) - Фото №5
Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey)
Пояс для пауерліфтингу POWER SYSTEM Power Lifting PS 3800 Black / Grey Line Призначення: пояс підходить для роботи на тренажерах і з металом. Тренуючись з великими вагами, спортсмен занадто сильно навантажує хребет. Атлетичний пояс призначений захищати хребетний стовп і міжхребетні диски в відділі попереку під час присідань зі штангою, підйомі ваги над головою, виконанні станової тяги і тому подібних вправах. Навіть якщо м'язовий каркас розвинений вже досить добре, рекомендується носити атлетичний пояс в якості профілактики травм під час тренувань. Використовувати атлетичний пояс рекомендується тільки під час виконання вправ. Після кожного підходу пояс необхідно або повністю знімати, або частково його послабити. Особливості: * Замшеве шкіра високої якості з нековзною поверхнею. * Масивна пряжка для зручної підгонки. * Подвійний шов для міцності. Технічні характеристики: Колір: Black / Grey Line Матеріал: шкіра, замша. Як правильно вибрати і купити атлетичний пояс Щоб правильно вибрати атлетичний пояс, потрібно звернути увагу на наступні параметри: # 1. матеріал Пояс може бути виконаний з натуральної шкіри, різних кожзамінників або синтетичних матеріалів. Важливий фактор при виборі матеріалу - міцність на розрив. Найбільш довговічний і надійний в цьому плані шкіряний пояс. Для роботи з невеликими вагами підійдуть і синтетичні пояса на липучках. # 2. розмір Дуже добре приміряти пояс при покупці або хоча б зняти мітки за допомогою сантиметрової стрічки. Якщо в застебнутому стані пряжка пояса доводиться на середні отвори фіксації, такий розмір буде ідеальним. Згодом вага тіла і обсяги можуть змінюватися і, можливо, доведеться тягнути або розслабити ремінь на кілька поділок. # 3. застібка Це може бути традиційна пряжка, пряжка-карабін або липучка. Як вже зазначалося вище, пояси з липучкою підійдуть для помірних ваг. В інших випадках краще вибрати звичайну пряжку або карабін. Одні спортсмени вважають останній більш зручним і надійним, інші не довіряють автоматичним застібкам. Крім того, атлетичний пояс може бути додатково оснащений ланцюгом для обтяжень.
Power System
  • Пояс для пауэрлифтинга Power System Power Lifting (PS-3800 Black/Blue)
  • Пояс для пауэрлифтинга Power System Strong Femme Black/Pink (PS_3850_Bl/Pink)
  • Пояс для пауэрлифтинга Power System Power Lifting (PS-3800 Black/Grey)
КУПИТИ
1 875 грн
ЦІНА: 1 616 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 216 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
XXL
Тип
Пояс для пауерліфтингу
Матеріал
Замша, Шкіра
АРТИКУЛ
PS-3800_Black_Grey
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пояс для пауерліфтингу POWER SYSTEM Power Lifting


Пояс підходить для роботи на тренажерах і з металом. Тренуючись з великими вагами, спортсмен занадто сильно навантажує хребет. Атлетичний пояс призначений захищати хребетний стовп і міжхребетні диски в відділі попереку під час присідань зі штангою, підйомі ваги над головою, виконанні станової тяги і тому подібних вправах. Навіть якщо м'язовий каркас розвинений вже досить добре, рекомендується носити атлетичний пояс в якості профілактики травм під час тренувань. Використовувати атлетичний пояс рекомендується тільки під час виконання вправ. Після кожного підходу пояс необхідно або повністю знімати, або частково його послабити.

Особливості: Замшеве шкіра високої якості з нековзною поверхнею. Масивна пряжка для зручної підгонки. Подвійний шов для міцності.

Щоб правильно вибрати атлетичний пояс, потрібно звернути увагу на наступні параметри:

  • Матеріал. Пояс може бути виконаний з натуральної шкіри, різних кожзамінників або синтетичних матеріалів. Важливий фактор при виборі матеріалу - міцність на розрив. Найбільш довговічний і надійний в цьому плані шкіряний пояс. Для роботи з невеликими вагами підійдуть і синтетичні пояса на липучках.
  • Розмір. Дуже добре приміряти пояс при покупці або хоча б зняти мітки за допомогою сантиметрової стрічки. Якщо в застебнутому стані пряжка пояса доводиться на середні отвори фіксації, такий розмір буде ідеальним. Згодом вага тіла і обсяги можуть змінюватися і, можливо, доведеться тягнути або розслабити ремінь на кілька поділок.
  • Застібка. Це може бути традиційна пряжка, пряжка-карабін або липучка. Як вже зазначалося вище, пояси з липучкою підійдуть для помірних ваг. В інших випадках краще вибрати звичайну пряжку або карабін. Одні спортсмени вважають останній більш зручним і надійним, інші не довіряють автоматичним застібкам. Крім того, атлетичний пояс може бути додатково оснащений ланцюгом для обтяжень.

Характеристики:

  • Сірий колір
  • Матеріал: шкіра, замша.
  • Розмір: XXL
  • Призначення: Пауерліфтинг
  • Колір: Чорно-сірий
  • Матеріал: Натуральна шкіра
  • Габарити: 125х10х2


Виробник: Power System


Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey) купити за вигідною ціною 1 616 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Пояса для тяжелой атлетики таких торгових марок, як наприклад: Power System в онлайн каталозі Терра Спорт
Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey) Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey) - Фото №2 Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey) - Фото №3 Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey) - Фото №4 Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey) - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пояси для важкої атлетики

Давно мрієте зайнятися спортом? Пояс для пауерліфтингу Power System Power Lifting (PS 3800 Black / Grey) буде Вашим першим кроком. В « Пояси для важкої атлетики » є все, що необхідно спортсмену. Пояси для важкої атлетики здивує Вас своєю якістю. Пояс тяжелоатлетический Power System Power Basic PS-3250 Black - L , Пояс тяжелоатлетический Power System Power Basic PS-3250 Black - L і Пояс тяжелоатлетический Power System Power Basic PS-3250 Black - L від знаменитих світових виробників 844 Ви знайдете в нашому розділі Пояси для важкої атлетики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Пояси для важкої атлетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн