Спецпрепаратом (послетренировочний комплекс) GAT Adenoflex (300 г)

КОД ТОВАРУ: 106822
  • Спецпрепаратом (послетренировочний комплекс) GAT Adenoflex (300 г)
Спецпрепаратом (послетренировочний комплекс) GAT Adenoflex (300 г)
Категорія: послетренировочние комплекси. Форма випуску: порошок.
GAT
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
369 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
Виноградна жуйка, Диня + Ягода
Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
859613436238-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Послетренировочний комплекс GAT Adenoflex (300 г) допомагає м'язам збереже пампінг-ефект після тренування і сприяє приросту сили і маси після фізичної завантаження.

Коротка характеристика вхідних компонентів:

Креатин моногідрат - проста, але в той же час ефективна форма креатину. Підвищує фізичну працездатність у разі інтенсивних фізичних упражненійОблегчает   виробництво енергії (АТФ), стимулює зростання м'язового білка і, таким чином, збільшує м'язову масу.

Бетаїн - це тремтіли похідне гліцину. Зменшує рівень гомоцистеїну, речовина особливо небезпечно в надлишку системи кровообігу.

N-ацетил-L-цистеїн (NAC) - підтримує імунну систему, очищає організм від токсинів, найпотужніший антиоксидант в природі в організмі.

Агматину сульфат - бере участь у багатьох метаболічних процесах, які використовуються в синтезі креатину та оксиду азоту. Агматину гарантує сильний "пампінг", який зберігається довгий час після   тренування. покращує   кровотік в м'язах, і, таким чином, переносить   поживні речовини і сприяє росту м'язів і покращує їх продуктивність.

Урсолова кислота - захищає від катаболізму, підтримує швидку і ефективну масу, зменшує жирові відкладення, запобігає атрофію м'язів і регулює рівень холестерину в крові.

особливості:

  • висококонцентрований продукт, не містить додаткових наповнювачів;
  • підтримує розвиток м'язів, діючи на трьох рівнях: кров, плазма, м'язові клітини;
  • ефект помітний після однократного використання;
  • містить запатентовану формулу хрому Chromium454;
  • до складу входить креатин, бетаїн, урсоловая кислота.

Послетренировочний комплекс GAT Adenoflex (300 г) - краще доповнення після насиченої тренування!

Склад і харчова цінність (1 порція - 10 г):

Калорійність - 6 ккал;

Вуглеводи -> 2 г;

в т.ч. цукрів - 0г;

Хром - 200 мкг;

Adenoflex формула - 7502 мг.

N- (аміноімінометіл) -N-метілгліціна моногідрат (креатин), бетаїн, N-ацетил-L-цистеїн, N- (4-амінобутіл) гуанидин сульфатної солі, урсоловая кислота.

Розчинити одну мірну ложку (10 г) в 200-250 мл води. Застосовувати по 1 порції в тренувальні дні. У вихідні - заборонено.

Упаковка: 300 м

Виробник: GAT (США, Німеччина).

German American Technologie   (GAT) -   спільна компанія американських і німецьких фахівців в області харчових добавок заснована в 1999 р Цей виробник спортивного харчування випускає виключно клінічно тестовані продукти, які завоювали увагу не тільки західних спортсменів, а й кілька останніх років представлені на ринку України. GAT унікальні в тому, що використовують не тільки високоякісні інгредієнти, але і технології і елементи, які раніше не використовувалися при розробці харчових добавок.


Спецпрепаратом (послетренировочний комплекс) GAT Adenoflex (300 г) підібрати і купити за реальною ціною 369 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: GAT в електронному магазині Terra Sport
Спецпрепаратом (послетренировочний комплекс) GAT Adenoflex (300 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спецпрепаратом (послетренировочний комплекс) GAT Adenoflex (300 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно хочете зайнятися фігурою? Спецпрепаратом (послетренировочний комплекс) GAT Adenoflex (300 г) допоможе почати легко. В « Спецпрепаратом » є все, що Вам знадобиться. Спецпрепаратом обрадує Вас своєю надійністю. Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) , Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) і Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) від кращих світових постачальників 501 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спецпрепаратом . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн