Колаген Nature's Plus Collagen Peptides, 378g Vanilla (2022-10-2866)

КОД ТОВАРУ: 538987
  • Колаген Nature's Plus Collagen Peptides, 378g Vanilla (2022-10-2866)
  • Колаген Nature's Plus Collagen Peptides, 378g Vanilla (2022-10-2866) - Фото №2
Колаген Nature's Plus Collagen Peptides, 378g Vanilla (2022-10-2866)
Трава Fed Стабільно спійманий Курка без клітки Мембрана яєчної шкаралупи З іншими натуральними ароматизаторами I, II, III, IV, V, X типи природного колагену Харчова добавка М'яка шкіра Міцні нігті Ріст волосся Здоров'я кишечника Рельєф суглобів Чисті інгредієнти, чистий смак Сертифікований без ГМО Екологічно відповідальний  Не містить глютену Сертифікований завод GMP Чистий · Чистий · Оптимізований Не погоджуйтеся на негідролізований колаген! Виглядайте та почувайтеся якнайкраще з колагеновими пептидами Natures Plus VANILLA. Зміцніть здоров’я свого волосся, шкіри, нігтів, суглобів, імунної системи та багато іншого за допомогою потужності білкових пептидів колагену в чудовому смаку ванілі, який вам сподобається! Колагенові пептиди NaturesPlus VANILLA забезпечують колаген найвищої якості: Отримано з яловичини, вирощеної на травах, тріски, виловленої в дикій природі, вільних від кліток курей і мембрани з яєчної шкаралупи. Чисті, стійкі інгредієнти є найкращим вибором джерел колагену. Ці 6 основних типів колагену (I, II, III, IV, V і X) забезпечують потужний профіль, що забезпечує виняткову користь для всього організму. Максимальне поглинання Гідролізований колаген чудового джерела з ферментами, що перетравлюють колаген, для максимального засвоєння. Колаген повного спектру забезпечує результати для всього тіла. Еластичність шкіри I типу Тип II - суглоби та імунна система III тип - шкіра, кровоносні судини, життєво важливі органи Тип IV – здоров’я та ріст клітин Тип V-шкіра, сухожилля та імунна система Тип X – суглоби, кістки, м’язи та волосся Рекомендації із застосування Додайте 26 г (2 мірні ложки) порошку колагенових пептидів VANILLA до 8 фл. унція води чи соку або за рецептом на ваш вибір. Кращі форми колагену Natures Plus змішуються швидко й легко. Блендер не потрібен! Інші інгредієнти Натуральні ароматизатори, стевія (ребаудіозид А). Містить молоко, яйця та рибу. Без синтетичних барвників, консервантів. Не містить ракоподібних, горіхів, арахісу, пшениці, сої та кунжуту.
Nature's Plus
КУПИТИ
ЦІНА:
1 138 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 152 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Порошок
Тип
Коллаген
АРТИКУЛ
2022-10-2866
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Трава Fed
Стабільно спійманий
Курка без клітки
Мембрана яєчної шкаралупи
З іншими натуральними ароматизаторами
I, II, III, IV, V, X типи природного колагену
Харчова добавка
М'яка шкіра
Міцні нігті
Ріст волосся
Здоров'я кишечника
Рельєф суглобів
Чисті інгредієнти, чистий смак
Сертифікований без ГМО
Екологічно відповідальний 
Не містить глютену
Сертифікований завод GMP
Чистий · Чистий · Оптимізований
Не погоджуйтеся на негідролізований колаген!
Виглядайте та почувайтеся якнайкраще з колагеновими пептидами Natures Plus VANILLA. Зміцніть здоров’я свого волосся, шкіри, нігтів, суглобів, імунної системи та багато іншого за допомогою потужності білкових пептидів колагену в чудовому смаку ванілі, який вам сподобається!

Колагенові пептиди NaturesPlus VANILLA забезпечують колаген найвищої якості:

Отримано з яловичини, вирощеної на травах, тріски, виловленої в дикій природі, вільних від кліток курей і мембрани з яєчної шкаралупи. Чисті, стійкі інгредієнти є найкращим вибором джерел колагену.
Ці 6 основних типів колагену (I, II, III, IV, V і X) забезпечують потужний профіль, що забезпечує виняткову користь для всього організму.
Максимальне поглинання

Гідролізований колаген чудового джерела з ферментами, що перетравлюють колаген, для максимального засвоєння.

Колаген повного спектру забезпечує результати для всього тіла.

Еластичність шкіри I типу
Тип II - суглоби та імунна система
III тип - шкіра, кровоносні судини, життєво важливі органи
Тип IV – здоров’я та ріст клітин
Тип V-шкіра, сухожилля та імунна система
Тип X – суглоби, кістки, м’язи та волосся
Рекомендації із застосування
Додайте 26 г (2 мірні ложки) порошку колагенових пептидів VANILLA до 8 фл. унція води чи соку або за рецептом на ваш вибір.

Кращі форми колагену Natures Plus змішуються швидко й легко. Блендер не потрібен!

Інші інгредієнти
Натуральні ароматизатори, стевія (ребаудіозид А).

Містить молоко, яйця та рибу. Без синтетичних барвників, консервантів.

Не містить ракоподібних, горіхів, арахісу, пшениці, сої та кунжуту.


Колаген Nature's Plus Collagen Peptides, 378g Vanilla (2022-10-2866) купити за вигідною ціною 1 138 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: Nature's Plus в онлайн магазині Терра Спорт
Колаген Nature's Plus Collagen Peptides, 378g Vanilla (2022-10-2866) Колаген Nature's Plus Collagen Peptides, 378g Vanilla (2022-10-2866) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колаген Nature's Plus Collagen Peptides, 378g Vanilla (2022-10-2866)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно мрієте зайнятися спортом? Колаген Nature's Plus Collagen Peptides, 378g Vanilla (2022-10-2866) буде Вашим першим кроком. В « Спецпрепаратом » є все, що необхідно спортсмену. Спецпрепаратом здивує Вас своєю якістю. Спецпрепараты (предтренировочный комплекс) Cellucor C4 Extreme, 195 г (30 порций) - Арбуз , Спецпрепараты (предтренировочный комплекс) Cellucor C4 Extreme, 195 г (30 порций) - Арбуз і Спецпрепараты (предтренировочный комплекс) Cellucor C4 Extreme, 195 г (30 порций) - Арбуз від знаменитих світових виробників 501 Ви знайдете в нашому розділі Спецпрепаратом . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн