Колаген Pure Gold Collagold, 450 г, Raspberry (2022-09-0787)

КОД ТОВАРУ: 538472
  • Колаген Pure Gold Collagold, 450 г, Raspberry (2022-09-0787)
  • Колаген Pure Gold Collagold, 450 г, Raspberry (2022-09-0787) - Фото №2
Колаген Pure Gold Collagold, 450 г, Raspberry (2022-09-0787)
Колагеновий порошок Pure Gold CollaGold Beef and Fish з гіалуроновою кислотою Нехай споживання колагену буде приємним! Який він смачний, доступний у багатьох смаках, чудово розчинний і простий у приготуванні з нашими колагеновими напоями Collagold з яловичини та риби. Знайдіть свій улюблений!  Наш продукт CollaGold містить  , окрім кількох типів високоякісного яловичого колагену, Naticol® морського рибного колагену та гіалуронової кислоти . Переваги продукту: З додаванням гіалуронової кислоти, цинку та вітаміну С Освіжаючий смак, освіжаючий смак Без цукру, без лактози, без сої* Відмінний амінокислотний профіль (містить 8 з 9 незамінних амінокислот) Він також містить джерела колагену типу 1 і типу 3 * Заява справедлива лише для продукту, приготовленого відповідно до рекомендацій щодо дозування. С-вітамін: Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і завдяки цьому підтримує нормальний стан і функціонування кровоносних судин.** Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормальних кісток.** Вітамін С сприяє правильному утворенню колагену і, завдяки цьому, підтримці нормального стану та функції шкіри.** Вітамін С сприяє правильному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормального стану зубів** Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню нервової системи.** Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.** Цинк: Цинк сприяє підтримці нормального розумового функціонування.** Цинк сприяє підтримці нормальних кісток.** Цинк сприяє підтримці нормального стану волосся.** Цинк сприяє підтримці нормального стану нігтів.** Цинк сприяє підтримці нормального стану шкіри.** Цинк сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.** **Науково доведені твердження, схвалені Європейським агентством з безпеки харчових продуктів (EFSA). Рекомендоване дозування:  змішайте 1 дозу (12 г - 1 мірна ложка) порошку з 300-400 мл води. Приймайте одну порцію щодня. Склад : гідролізований яловичий колаген, регулятор кислотності (лимонна кислота), гідролізований колаген морської риби, аромат, барвник, підсолоджувачі (ацесульфам-К, сукралоза), аскорбінова кислота, кухонна сіль, гіалуронова кислота, оксид цинку. Попередження:  Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці! Продукт не замінює змішане харчування та здоровий спосіб життя! Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання! Інформація про алергени:  виготовлено на заводі, який переробляє молоко, яйця, глютен, сою, арахіс, лісові горіхи, рибу та інгредієнти ракоподібних. Зберігає якість:  до кінця місяця, зазначеного на упаковці (місяць/рік). Зберігання:  Зберігати продукт у місці, захищеному від сонячних променів та інших теплових впливів, при температурі від 6 до 26 °C і при відносній вологості повітря 65%!
Pure Gold
КУПИТИ
ЦІНА:
981 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 131 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Порошок
Тип
Коллаген
АРТИКУЛ
2022-09-0787
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Колагеновий порошок Pure Gold CollaGold Beef and Fish з гіалуроновою кислотою

Нехай споживання колагену буде приємним! Який він смачний, доступний у багатьох смаках, чудово розчинний і простий у приготуванні з нашими колагеновими напоями Collagold з яловичини та риби. Знайдіть свій улюблений!

 Наш продукт CollaGold містить  , окрім кількох типів високоякісного яловичого колагену, Naticol® морського рибного колагену та гіалуронової кислоти .

Переваги продукту:

З додаванням гіалуронової кислоти, цинку та вітаміну С
Освіжаючий смак, освіжаючий смак
Без цукру, без лактози, без сої*
Відмінний амінокислотний профіль (містить 8 з 9 незамінних амінокислот)
Він також містить джерела колагену типу 1 і типу 3
* Заява справедлива лише для продукту, приготовленого відповідно до рекомендацій щодо дозування.

С-вітамін:

Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і завдяки цьому підтримує нормальний стан і функціонування кровоносних судин.**

Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормальних кісток.**

Вітамін С сприяє правильному утворенню колагену і, завдяки цьому, підтримці нормального стану та функції шкіри.**

Вітамін С сприяє правильному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормального стану зубів**

Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню нервової системи.**

Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.**

Цинк:
Цинк сприяє підтримці нормального розумового функціонування.**

Цинк сприяє підтримці нормальних кісток.**

Цинк сприяє підтримці нормального стану волосся.**

Цинк сприяє підтримці нормального стану нігтів.**

Цинк сприяє підтримці нормального стану шкіри.**

Цинк сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.**

**Науково доведені твердження, схвалені Європейським агентством з безпеки харчових продуктів (EFSA).

Рекомендоване дозування:  змішайте 1 дозу (12 г - 1 мірна ложка) порошку з 300-400 мл води. Приймайте одну порцію щодня.

Склад : гідролізований яловичий колаген, регулятор кислотності (лимонна кислота), гідролізований колаген морської риби, аромат, барвник, підсолоджувачі (ацесульфам-К, сукралоза), аскорбінова кислота, кухонна сіль, гіалуронова кислота, оксид цинку.

Попередження:  Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці! Продукт не замінює змішане харчування та здоровий спосіб життя! Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання!

Інформація про алергени:  виготовлено на заводі, який переробляє молоко, яйця, глютен, сою, арахіс, лісові горіхи, рибу та інгредієнти ракоподібних.

Зберігає якість:  до кінця місяця, зазначеного на упаковці (місяць/рік).

Зберігання:  Зберігати продукт у місці, захищеному від сонячних променів та інших теплових впливів, при температурі від 6 до 26 °C і при відносній вологості повітря 65%!


Колаген Pure Gold Collagold, 450 г, Raspberry (2022-09-0787) підібрати і купити за реальною ціною 981 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: Pure Gold в електронному магазині Terra Sport
Колаген Pure Gold Collagold, 450 г, Raspberry (2022-09-0787) Колаген Pure Gold Collagold, 450 г, Raspberry (2022-09-0787) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колаген Pure Gold Collagold, 450 г, Raspberry (2022-09-0787)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно хочете зайнятися фігурою? Колаген Pure Gold Collagold, 450 г, Raspberry (2022-09-0787) допоможе почати легко. В « Спецпрепаратом » є все, що Вам знадобиться. Спецпрепаратом обрадує Вас своєю надійністю. Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) , Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) і Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) від кращих світових постачальників 501 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спецпрепаратом . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн