Палки трекінгові жіночі Black Diamond Wm's Trail Pro

КОД ТОВАРУ: 81539
  • Палки трекінгові жіночі Black Diamond Wm's Trail Pro
  • Палки трекінгові жіночі Black Diamond Wm's Trail Pro - Фото №2
Палки трекінгові жіночі Black Diamond Wm's Trail Pro
Основні переваги: компактні в складеному стані; знімні снігові пластини; вигнута рукоятка; знімні снігові пластини; нековзне покриття під ручками; Control Shock Technology амортизаційна система поглинання ударів; система регулювання подвійна FlickLock; анатомічні ручки. Матеріал палиці: алюміній. Матеріал рукоятки: піна. Механізм фіксації: зовнішній. Довжина палиці: регульована. Вага: 555 г. Довжина: 59 - 125 см. Кількість секцій: 3.
Black Diamond
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 420 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 457 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
BD 112152
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Палки трекінгові жіночі Black Diamond Wm's Trail Pro - відмінна пропозиція для любительок спортивного способу життя. Легкі палиці мають можливість м'якого поглинання ударів, при цьому незалежно від вантажу контролюють віддачу при ходьбі. Таку амортизацію забезпечує спеціальна технологія Control Shock Technology. Оснащені подвійною системою регулювання FlickLock, що дозволяє змінювати довжину палиці на необхідну відстань.

Жіночі трекінгові палки можна використовувати в будь-яких видах походів, починаючи   від легких одноденних до тижневих екстремальних. Рукоятки виготовлені дуже продумано, мають анатомічні особливості жіночої руки і м'яку підкладку у темлянок. Сама палка складається з 3 надійних секцій.

Особливості трекінгових палиць:

- компактні в складеному стані;

- знімні снігові пластини;

- вигнута рукоятка;

- нековзне покриття під ручками;

- Control Shock Technology амортизаційна система поглинання ударів;

- система регулювання подвійна FlickLock;

- анатомічні ручки.

Палки трекінгові жіночі Black Diamond Wm 's Trail Pro - зручна підстраховка для пересування в будь-яких туристичних умовах!

характеристики:

  Матеріал палиці: алюміній.

  Матеріал рукоятки: піна.

  Механізм фіксації: зовнішній.

  Довжина палиці: регульована.

  Вага: 555 г.

  Довжина: 59 - 125 см.

  Кількість секцій: 3.

Виробник: Black Diamond (США).

Американська компанія Black Diamond заснована ще в 1957 році і, на сьогоднішній день, вважається однією з кращих в світі по виробництву спорядження для гір. Головні переваги - висока якість, винятковий дизайн і функціональність продукції. Щодня колектив однодумців працює над удосконаленням виробництва з випробуваннями всіх новинок, так як працівниками компанії є справжні лижники, альпіністи та скелелази.


Палки трекінгові жіночі Black Diamond Wm's Trail Pro підібрати і замовити по які завищеною вартістю 3 420 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Треккинговые палки таких торгових марок, як наприклад: Black Diamond в онлайн каталозі Терра Спорт
Палки трекінгові жіночі Black Diamond Wm's Trail Pro Палки трекінгові жіночі Black Diamond Wm's Trail Pro - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Палки трекінгові жіночі Black Diamond Wm's Trail Pro"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Трекінгові палиці

Давно планували зайнятися фігурою? Палки трекінгові жіночі Black Diamond Wm's Trail Pro допоможе на шляху до мети. В « Трекінгові палиці » є все, що необхідно спортсмену. Трекінгові палиці обрадує Вас високою якістю. Палки для скандинавской ходьбы SNS G-DS3 серебристые (24514) , Палки для скандинавской ходьбы SNS G-DS3 серебристые (24514) і Палки для скандинавской ходьбы SNS G-DS3 серебристые (24514) від топових світових брендів 907 Ви зможете побачити в нашій лінійці Трекінгові палиці . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Трекінгові палиці . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн