Намет чотиримісна Red Point Kimeriya 4

КОД ТОВАРУ: 78962
  • Намет чотиримісна Red Point Kimeriya 4
  • Намет чотиримісна Red Point Kimeriya 4 - Фото №2
Намет чотиримісна Red Point Kimeriya 4
Особливості намету: чотиримісна, висока, куполоподібна форма, людині високого зросту можна стояти в повний зріст, два входи в тамбур, вітростійка, 3 великих вікна поліпшеної конструкції, прекрасна вентиляція, для зручності дуги намету відрізняються за кольором, кишені дуг оснащені індикаторами кольору, посилені кути дна, всі шви проклеєні PU-стрічкою, кишені для дрібниць всередині спального відсіку, довговічні замки YKK, якісна фурнітура Duraflex, просторий компресійний чохол особливої конструкції, в комплекті йдуть алюмінієві кілочки. Каркас: ALU 7001 T6 O 11 мм. Зовнішній тент: Поліестер RIP STOP 68D 185T, PU COATING 5000 мм H? O. Внутрішній намет: Нейлон RIP STOP 68D 210T. Пол: Поліестер OXFORD150D, PU COATING 10000 мм H? O. Розміри в зібраному вигляді: 1,75 + 2,55 + 2,1x2,55x2,05 / 1,95 м. Вага: 8,25 кг.
RedPoint
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
10 245 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1368 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
4х-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для кемпінгу
Висота, см
195
Вага, кг
8,30
Водостійкість тенту, мм
5000
АРТИКУЛ
4823082705221
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет чотиримісна Red Point Kimeriya 4 вважається найвищою з усіх кемпінгових наметів цього виробника. Крім того, вона простора, стійка до вітру і ергономічна. Великий просторий тамбур забезпечений двома бічними входами, а також трьома вентиляційними вікнами, розташованими у верхній частині купола і забезпечують прекрасну вентиляцію намети. Для зручного розміщення всіх необхідних дрібниць зовні внутрішнього намету передбачений зручний кишеню ..


Намет чотиримісна Red Point Kimeriya 4 надійно встановлюється навіть в дуже вітряної місцевості завдяки збільшеній кількості штормових відтяжок. Намет має надійне непромокальне дно, посилене по кутах додатковим шаром тканини. Рівень водонепроникності дна 10 000 мм водяного стовпа. У комплекті з наметом йде просторий компресійний чохол особливої конструкції, що дозволяє швидко упакувати намет навіть мокрою. У комплекті з наметом йдуть алюмінієві кілочки.


Особливості намету:
- чотиримісна;
- двошаровий;
- для кемпінгу;
- зроблена у формі купола;
- просторий тамбур;
- два входи в тамбур;
- вітростійка;
- 3 великих вікна поліпшеної конструкції;
- прекрасна вентиляція;
- для зручності дуги намету відрізняються за кольором;
- кишені дуг оснащені індикаторами кольору;
- посилені кути дна;
- всі шви проклеєні PU-стрічкою;
- кишені для дрібниць всередині спального відсіку;
- довговічні замки YKK;
- якісна фурнітура Duraflex;
- просторий компресійний чохол особливої конструкції;
- в комплекті йдуть алюмінієві кілочки.


Намет чотиримісна Red Point Kimeriya 4 - простора, суха, комфортна!

Характеристики:
Каркас: ALU 7001 T6 O 11 мм.
Зовнішній тент: Поліестер RIP STOP 68D 185T, PU COATING 5000 мм H? O.
Внутрішній намет: Нейлон RIP STOP 68D 210T.
Пол: Поліестер OXFORD150D, PU COATING 10000 мм H? O.
Розміри в зібраному вигляді: 1,75 + 2,55 + 2,1x2,55x2,05 / 1,95 м.
Вага: 8,25 кг.

Виробник: Red Point (Україна).

Red Point - новий бренд товарів для туризму та активного відпочинку. У розробці асортименту Red Point брали участь провідні фахівці в галузі туризму та альпінізму. Разом вони вибрали і протестували матеріали і фурнітуру від провідних виробників, продумали кожну деталь. У виробництві товарів Red Point використовується фірмова фурнітура та блискавки найбільшого світового виробника YKK. Для виготовлення наметів застосовуються тільки алюмінієві каркаси, а всі наші спальники пройшли тестування за стандартом EN 13537. Red Point починає свій шлях з якості. Попереду - розширення асортименту і нові цікаві рішення. Незмінним залишиться одне - висока якість і надійність нашої продукції.


Намет чотиримісна Red Point Kimeriya 4 підібрати і купити за реальною ціною 10 245 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Четырехместные палатки таких торгових марок, як наприклад: RedPoint в електронному магазині Terra Sport
Намет чотиримісна Red Point Kimeriya 4 Намет чотиримісна Red Point Kimeriya 4 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет чотиримісна Red Point Kimeriya 4"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чотиримісні намети

Давно хочете зайнятися фігурою? Намет чотиримісна Red Point Kimeriya 4 допоможе почати легко. В « Чотиримісні намети » є все, що Вам знадобиться. Чотиримісні намети обрадує Вас своєю надійністю. Намет чотиримісна Outwell Parkdale 4PA Green (928738) , Намет чотиримісна Outwell Parkdale 4PA Green (928738) і Намет чотиримісна Outwell Parkdale 4PA Green (928738) від кращих світових постачальників 1159 Ви зможете знайти в нашій лінійці Чотиримісні намети . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Чотиримісні намети . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн