Окуляри для плавання стартові TYR Blackops 140EV Mirrored, Gold/Navy (LGBKOPM-759)

КОД ТОВАРУ: 475124
  • Окуляри для плавання стартові TYR Blackops 140EV Mirrored, Gold/Navy (LGBKOPM-759)
Окуляри для плавання стартові TYR Blackops 140EV Mirrored, Gold/Navy (LGBKOPM-759)
Відчуйте швидкість у дзеркальних окулярах TYR Blackops 140 EV Racing Mirrored. Низькопрофільна конструкція плавальних окулярів TYR Blackops 140 EV Racing Mirrored розроблена як для чоловіків, так і для жінок. Вони ідеально підійдуть як на змаганнях, так і на тренуваннях, забезпечуючи щільну посадку з мінімальним опором. Модель Blackops має легку і обтічну водонепроникну конструкцію та широкий периферійний діапазон (140°). Ущільнювач Durafit із спеціального м'якого силікону забезпечує комфорт, герметичність, а низькопрофільні лінзи сприяють кращій гідродинаміці. У комплект входять чотири змінних носових дужок для ідеальної підгонки окулярів. Лінзи з полікарбонату захищають очі від дії ультрафіолетових променів. Також є покриття проти запотівання. Дзеркальне покриття лінз захищає очі від яскравого світла. Призначені для плавців у віці 16+.
TYR
  • Окуляри для плавання стартові TYR Blackops 140EV Mirrored, Gold/Navy (LGBKOPM-759)
  • Окуляри для плавання стартові TYR Blackops 140 EV Racing Women's, Pink (LGBKOPF-670)
КУПИТИ
ЦІНА:
1 665 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 222 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Розмір
Дорослий
АРТИКУЛ
LGBKOPM-759
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Відчуйте швидкість у дзеркальних окулярах TYR Blackops 140 EV Racing Mirrored.
Низькопрофільна конструкція плавальних окулярів TYR Blackops 140 EV Racing Mirrored розроблена як для чоловіків, так і для жінок. Вони ідеально підійдуть як на змаганнях, так і на тренуваннях, забезпечуючи щільну посадку з мінімальним опором. Модель Blackops має легку і обтічну водонепроникну конструкцію та широкий периферійний діапазон (140°). Ущільнювач Durafit із спеціального м'якого силікону забезпечує комфорт, герметичність, а низькопрофільні лінзи сприяють кращій гідродинаміці. У комплект входять чотири змінних носових дужок для ідеальної підгонки окулярів. Лінзи з полікарбонату захищають очі від дії ультрафіолетових променів. Також є покриття проти запотівання. Дзеркальне покриття лінз захищає очі від яскравого світла. Призначені для плавців у віці 16+.


Характеристики:

  • КолірGold/Navy

Виробник: TYR (США).


ТYR Sport Inc. – одна з найбільших в світі компаній з виробництва одягу, екіпіровки і окулярів для плавання і триатлону. Бренд ТYR відомий професійним плавцям і любителям плавання і активного відпочинку. Заснована в 1985 році (Хантінгтон-Біч, Каліфорнія) талановитим дизайнером одягу для плавання Джозефом Ді Лоренцо (нинішній власник) і олімпійським медалістом, екс-рекордсменом світу, капітаном американської олімпійської збірної з плавання Стівом Фурніссом, компанія TYR Sport стала на даний час одним з лідерів ринку. Зараз це найбільш впізнаваний бренд товарів для спортсменів, що цінують сучасні технології, унікальний, яскравий дизайн і вимогливих до якості продукції.


Окуляри для плавання стартові TYR Blackops 140EV Mirrored, Gold/Navy (LGBKOPM-759) купити по які завищеною вартістю 1 665 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Очки для плавания таких брендів, як наприклад: TYR в каталозі Терра Спорт
Окуляри для плавання стартові TYR Blackops 140EV Mirrored, Gold/Navy (LGBKOPM-759)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри для плавання стартові TYR Blackops 140EV Mirrored, Gold/Navy (LGBKOPM-759)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Окуляри для плавання

Давно планували зайнятися фігурою? Окуляри для плавання стартові TYR Blackops 140EV Mirrored, Gold/Navy (LGBKOPM-759) буде Вашим першим кроком. В « Окуляри для плавання » знайдеться все, що Вам знадобиться. Окуляри для плавання здивує Вас своєю якістю. Очки для плаванья Head Racer TRP, прозрачные (451050.CLCL) , Очки для плаванья Head Racer TRP, прозрачные (451050.CLCL) і Очки для плаванья Head Racer TRP, прозрачные (451050.CLCL) від знаменитих світових виробників 508 Ви зможете побачити в нашій категорії Окуляри для плавання . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Окуляри для плавання . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн