Окуляри для плавання стартові TYR Black Hawk Racing Mirrored, Gold/Metal Rainbow/Black (LGBHM-223)

КОД ТОВАРУ: 475126
  • Окуляри для плавання стартові TYR Black Hawk Racing Mirrored, Gold/Metal Rainbow/Black (LGBHM-223)
  • Окуляри для плавання стартові TYR Black Hawk Racing Mirrored, Gold/Metal Rainbow/Black (LGBHM-223) - Фото №2
Окуляри для плавання стартові TYR Black Hawk Racing Mirrored, Gold/Metal Rainbow/Black (LGBHM-223)
Відчуйте швидкість в окулярах TYR Blackhawk Racing Mirrored. Низькопрофільна конструкція окулярів для плавання, розроблена як для чоловіків, так і для жінок, ідеально підійде як на змаганнях, так і на тренуваннях, забезпечує щільну посадку з мінімальним опором. Модель Blackhawk має обтічну та водонепроникну конструкцію з широким периферійним діапазоном. Ущільнювач Durafit із спеціального м'якого силікону забезпечує комфорт, герметичність, а низькопрофільні лінзи сприяють кращій гідродинаміці. У комплект входять п'ять змінних носових дужок для ідеального підгонки окулярів. Лінзи з полікарбонату захищають очі від дії ультрафіолетових променів. Дзеркальне покриття лінз захищає очі від яскравого світла. Призначені для плавців у віці 16+.
TYR
  • Окуляри для плавання стартові TYR Black Hawk Racing Mirrored, Gold/Metal Rainbow/Black (LGBHM-223)
  • Окуляри для плавання стартові TYR Black Hawk Racing, Blue/Navy (LGBH-460)
  • Окуляри для плавання стартові TYR Black Hawk Racing Mirrored, Gold/Metal Rainbow/Black (LGBHM-223)
КУПИТИ
ЦІНА:
1 463 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 195 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий, Чорний
Розмір
Дорослий
АРТИКУЛ
LGBHM-223
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Відчуйте швидкість в окулярах TYR Blackhawk Racing Mirrored.
Низькопрофільна конструкція окулярів для плавання, розроблена як для чоловіків, так і для жінок, ідеально підійде як на змаганнях, так і на тренуваннях, забезпечує щільну посадку з мінімальним опором. Модель Blackhawk має обтічну та водонепроникну конструкцію з широким периферійним діапазоном. Ущільнювач Durafit із спеціального м'якого силікону забезпечує комфорт, герметичність, а низькопрофільні лінзи сприяють кращій гідродинаміці. У комплект входять п'ять змінних носових дужок для ідеального підгонки окулярів. Лінзи з полікарбонату захищають очі від дії ультрафіолетових променів. Дзеркальне покриття лінз захищає очі від яскравого світла. Призначені для плавців у віці 16+.


Характеристики:

  • КолірGold/Metal Rainbow/Black

Виробник: TYR (США).


ТYR Sport Inc. – одна з найбільших в світі компаній з виробництва одягу, екіпіровки і окулярів для плавання і триатлону. Бренд ТYR відомий професійним плавцям і любителям плавання і активного відпочинку. Заснована в 1985 році (Хантінгтон-Біч, Каліфорнія) талановитим дизайнером одягу для плавання Джозефом Ді Лоренцо (нинішній власник) і олімпійським медалістом, екс-рекордсменом світу, капітаном американської олімпійської збірної з плавання Стівом Фурніссом, компанія TYR Sport стала на даний час одним з лідерів ринку. Зараз це найбільш впізнаваний бренд товарів для спортсменів, що цінують сучасні технології, унікальний, яскравий дизайн і вимогливих до якості продукції.


Окуляри для плавання стартові TYR Black Hawk Racing Mirrored, Gold/Metal Rainbow/Black (LGBHM-223) купити за вигідною ціною 1 463 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Очки для плавания таких торгових марок, як наприклад: TYR в електронному каталозі Терраспорт
Окуляри для плавання стартові TYR Black Hawk Racing Mirrored, Gold/Metal Rainbow/Black (LGBHM-223) Окуляри для плавання стартові TYR Black Hawk Racing Mirrored, Gold/Metal Rainbow/Black (LGBHM-223) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри для плавання стартові TYR Black Hawk Racing Mirrored, Gold/Metal Rainbow/Black (LGBHM-223)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Окуляри для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Окуляри для плавання стартові TYR Black Hawk Racing Mirrored, Gold/Metal Rainbow/Black (LGBHM-223) буде Вашим першим кроком. В « Окуляри для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Окуляри для плавання здивує Вас своєю якістю. Очки для плавания Volna Prut Optic Mirror - 3 , Очки для плавания Volna Prut Optic Mirror - 3 і Очки для плавания Volna Prut Optic Mirror - 3 від знаменитих світових виробників 508 Ви знайдете в нашому розділі Окуляри для плавання . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Окуляри для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн