Окуляри для плавання Arena Cruiser Soft Asphalt

КОД ТОВАРУ: 97600
  • Окуляри для плавання Arena Cruiser Soft Asphalt
  • Окуляри для плавання Arena Cruiser Soft Asphalt - Фото №2
Окуляри для плавання Arena Cruiser Soft Asphalt
Захист від ультрафіолету: є. Захист від запотівання (антифог): є. Призначення: дорослі. Лінзи: полікарбонат. Оправа і ущільнювач: термопластичная гума. Ремінець: силікон.
Arena
  • Очки для плавания Arena Cruiser Soft Blue
  • Очки для плавания Arena Cruiser Soft Asphalt
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
395 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
Дорослий
АРТИКУЛ
92426-60
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Arena Cruiser Soft - окуляри для плавання, які стануть в нагоді як для басейну, так і для пляжного відпочинку. Дані окуляри виготовлені з термопластичної гуми і силікону. Лінзи Arena Cruiser Soft виготовлені з полікарбонату і забезпечують відмінний огляд під водою. Ідеальна підгонка гарантується наявністю ущільнювача з термопластичної гуми.

Перевагами очок Cruiser Soft є, по-перше, висока саморегулююча перенісся, по-друге, наявність роздвоєного ремінця з силікону. Особливістю моделі Arena Cruiser Soft є автоматично регульована система контролю бічних кліпс. Стовідсотковий захист від ультрафіоле і система анти-туман робить окуляри для тренувань Arena Cruiser Soft незамінними.

Особливості очок:
- термопластичная гума і силікон;
- лінзи з полікарбонату;
- ідеальна підгонка;
- литий корпус;
- саморегулююча перенісся;
- ремінець з силікону;
- захист від ультрафіолету;
- антифог.

Окуляри для плавання Arena Cruiser Soft Asphalt - плавання, як стиль життя!

Характеристики:
Захист від ультрафіолету: є;
Захист від запотівання (антифог): є;
Призначення: дорослі;
Лінзи: полікарбонат;
Оправа і ущільнювач: термопластичная гума;
Ремінець: силікон.

Виробник: Arena (Німеччина).
ТМ Arena виробляє спортивний одяг для плавання з 1973 року. Починав компанію Дасслер, як напрямок своєї фірми Adidas, але потім Arena була викуплена італійцями. На першому Чемпіонаті Світу, торгова марка Arena вперше представила плавки для чоловіків Skinfit, які облягали тіло, як друга шкіра, а їх вага становила всього 18 гр. Це був технологічний прорив у сфері плавального спорту. У 1976 році була зібрана міжнародна команда компанії, в яку увійшли спортсмени-чемпіони. Спортсмени, які брали марку Arena принесли безлічі нагород і побили багато рекордів. А в 2000 році був здійснений ще один прорив: Arena представила ультралегкий матеріал з наднизьким коефіцієнтом тертя - Powerskin.


Окуляри для плавання Arena Cruiser Soft Asphalt купити за вигідною ціною 395 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Очки для плавания таких виробників, як наприклад: Arena в магазині terrasport.ua
Окуляри для плавання Arena Cruiser Soft Asphalt Окуляри для плавання Arena Cruiser Soft Asphalt - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри для плавання Arena Cruiser Soft Asphalt"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Окуляри для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Окуляри для плавання Arena Cruiser Soft Asphalt буде Вашим першим кроком. В « Окуляри для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Окуляри для плавання здивує Вас своєю якістю. Окуляри для плавання MadWave Raptor сірі (M0427100_GR-BLK) , Окуляри для плавання MadWave Raptor сірі (M0427100_GR-BLK) і Окуляри для плавання MadWave Raptor сірі (M0427100_GR-BLK) від знаменитих світових виробників 508 Ви знайдете в нашому розділі Окуляри для плавання . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Окуляри для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн