Шкарпетки Thermoform HZTS-2 чорні

КОД ТОВАРУ: 99437
  • Шкарпетки Thermoform HZTS-2 чорні
Шкарпетки Thermoform HZTS-2 чорні
Тип шкарпеток: унісекс. Склад тканини: 45% бавовна, 35% шерсть мериноса, 17% поліамід, 3% еластан. Колір чорний. Розмір: 35-38, 39-42, 43-46.
Thermoform
  • Носки Thermoform HZTS-2 серые
  • Носки Thermoform HZTS-2 черные
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
140 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
35-38, 39-42, 43-46
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
HZTS-2
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки Thermoform HZTS-2 чорні з м'якого, теплого, дихаючого трикотажу незамінні для повсякденного використання в холодну пору року. Область підошви, п'яти і носка, завдяки спеціальному плетінню, володіє посиленою міцністю. Високі зігріваючі властивості шкарпеток забезпечені їм входить до складу тканини шерстю мериносів.
Шкарпетки Thermoform HZTS-2 забезпечать вашим ногам тепло, сухість і комфорт. Склад тканини шкарпеток і спеціальне переплетення волокон тканини інтерлок (10х2) забезпечує їм чудові теплоізоляційні властивості, і перешкоджає скупченню надмірної вологи, залишаючи ноги в теплі і сухості в самий непогожий день. Ідеально підходять для використання в зимових видах спорту, а також в повсякденному житті. Вони добре носяться і не втрачають свій зовнішній вигляд навіть після багатьох прань. Склад тканини: 45% бавовна, 35% шерсть мериноса, 17% поліамід, 3% еластан. Колір чорний. Розмір: 35-38, 39-42, 43-46.
Вироби Thermoform виготовлені з запатентованою тканини Thermolite, до основних властивостей якої відносяться: можливість миттєвого висихання і здатність зберігати оптимальний температурний режим. Thermolite швидко реагує на зміни температури тіла, запобігаючи його перегрів або переохолодження. Секрет такої граничної реактивності тканини полягає в її структурі, що включає особливі, порожнисті зсередини волокна, здатні, утримувати в собі тепло, вироблене людським тілом. У разі ж перегріву (наприклад, в процесі великого фізичного навантаження), при активному виділенні поту, Thermolite сприяє миттєвому випаровуванню зайвої вологи з поверхні одягу. Тканина висихає на 20% швидше аналогів і на 50% швидше бавовни, забезпечуючи користувачеві тепло, сухість і комфорт.

Особливості шкарпеток:
- чудові зігріваючі властивості;
- анатомічний крій;
- дихаюча тканина;
- добре відводять зайву вологу;
- містять ноги в теплі і сухості;
- посилена п'ята, підошва, носок;
- хороша несучість;
- гарантія тепла і комфорту в холодну пору року;
- підходять для занять спортом / повсякденного носіння.

Шкарпетки Thermoform HZTS-2 - гарантія тепла, сухості і комфорту!

Характеристики:
Тип шкарпеток: унісекс.
Склад тканини: 45% бавовна, 35% шерсть мериноса, 17% поліамід, 3% еластан.
Колір: чорний.
Розмір: 35-38, 39-42, 43-46.

Виробник: Thermoform (Туреччина).

Бренд Thermoform з'явився на ринку спортивного одягу відносно недавно, близько 13 років тому. Спеціалізується він на виробництві термобілизни, розробленого для активного відпочинку і щоденного використання. В асортименті Thermoform є жіноче, чоловіче і дитяче термобілизна - термофутболки, термошкарпетки, термоколготкі, термошарфи і т.д. Гнучка цінова політика компанії будується з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.





Шкарпетки Thermoform HZTS-2 чорні купити за вигідною ціною 140 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Женские носки таких торгових марок, як наприклад: Thermoform в онлайн магазині Терра Спорт
Шкарпетки Thermoform HZTS-2 чорні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки Thermoform HZTS-2 чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно мрієте зайнятися спортом? Шкарпетки Thermoform HZTS-2 чорні буде Вашим першим кроком. В « Жіночі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Термоноски Destroyer Outdoor Trekking Light бежевые - 44-46 , Термоноски Destroyer Outdoor Trekking Light бежевые - 44-46 і Термоноски Destroyer Outdoor Trekking Light бежевые - 44-46 від знаменитих світових виробників 2154 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн