Шкарпетки чоловічі Norveg Merino Wool чорні

КОД ТОВАРУ: 78137
  • Шкарпетки чоловічі Norveg Merino Wool чорні
  • Шкарпетки чоловічі Norveg Merino Wool чорні - Фото №2
Шкарпетки чоловічі Norveg Merino Wool чорні
Особливості шкарпеток: унісекс, для шкарпетки в міських умовах, виготовлені з вовни мериносів, гіпоалергенний матеріал, добре вбирають вологу, благотворно діють на м'язи і суглоби, покращують кровообіг, тришарова анатомічна стопа, забезпечують теплоізоляцію, безшовний мисок. Розмір: 39-41, 42-44, 45-47. Колір чорний. Склад: 100% вовна мериносів. Пол: чоловічі.
Norveg
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
325 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
39-41, 42-44, 45-47
Вид
Шкарпетки
АРТИКУЛ
1FMW-002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки чоловічі Norveg Merino Wool чорні розроблені для шкарпетки в міських умовах, виготовлені з вовни мериносів, відомої як один з найтепліших гопоаллергенних натуральних матеріалів. Шерсть мериносів має властивість вбирати вологу, залишаючись при цьому сухою на дотик. Ланолін, що міститься в шерсті мериносів, благотворно діє на м'язи і суглоби людини.
Шкарпетки чоловічі Norveg Merino Wool чорні з вовни мериносів покращують кровообіг за рахунок ефекту мікромасаж і запобігають появі неприємного запаху і не викликають алергії. Мають трехслойную анатомічну стопу, завдяки чому ноги менш втомлюються. Забезпечують відмінну теплоізоляцію. Забезпечені анатомічними гумками, посиленою п'ятою і мають безшовний мисок. Виготовлені з урахуванням особливості ноги людини (під праву і ліву ногу).


Особливості шкарпеток:
- чоловічі;
- для шкарпетки в міських умовах;
- виготовлені з вовни мериносів;
- гіпоалергенний матеріал;
- добре вбирають вологу;
- благотворно діють на м'язи і суглоби;
- покращують кровообіг;
- тришарова анатомічна стопа;
- забезпечують теплоізоляцію;
- безшовний мисок.

Шкарпетки чоловічі Norveg Merino Wool чорні - ідеальні для ваших ніг!

Характеристики:
Склад:
100% вовна мериносів.
Розмір: 39-41, 42-44, 45-47.
Колір: чорні.
  Пол: чоловічі.

Виробник: Norveg (Німеччина).
Компанія Norveg є одним з лідерів на світовому ринку серед виробників високоякісного термобілизни. Поєднання вовни Merino wool, високотехнологічного матеріалу Thermolite і лайкри в двошаровому термобілизна Norveg - стало запорукою успіху компанії. Девіз компанії: «Все геніальне - просто» - проявляється в кожному окремому примірнику продукції.


Шкарпетки чоловічі Norveg Merino Wool чорні купити за вигідною ціною 325 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Мужские носки таких торгових марок, як наприклад: Norveg в онлайн магазині Терра Спорт
Шкарпетки чоловічі Norveg Merino Wool чорні Шкарпетки чоловічі Norveg Merino Wool чорні - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки чоловічі Norveg Merino Wool чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі шкарпетки

Давно мрієте зайнятися спортом? Шкарпетки чоловічі Norveg Merino Wool чорні буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Носки Warm Alpine Sock gecko - 37-39 , Носки Warm Alpine Sock gecko - 37-39 і Носки Warm Alpine Sock gecko - 37-39 від знаменитих світових виробників 2140 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн