Набір чарок металевих Champion (I7007) - коричневий, 80мл (6 шт) + чохол з кнопкою

КОД ТОВАРУ: 275722
  • Набір чарок металевих Champion (I7007) - коричневий, 80мл (6 шт) + чохол з кнопкою
Набір чарок металевих Champion (I7007) - коричневий, 80мл (6 шт) + чохол з кнопкою
Набір чарок металевих Champion 80мл 6шт чохол з кнопкою. Колір коричневий - відмінний похідний набір, який завдяки компактності і та міцному чохла не займає багато місця і перевозиться в будь-який похідній сумці або рюкзаку. Чарки зроблені з нержавіючої сталі, тому не погнуться і не розіб'ються при перевезенні. Чарки з обшивкою, матеріал обшивки - шкірозамінник коричневого кольору, на обшивці нанесено тиснення із зображенням герба України. Щоб чарки було зручніше транспортувати, їх складають один в одного і упаковують в невеликий чохол з кнопкою. Купивши один раз такі чарки, не треба кожен раз при виїзді на природу витрачатися на пластиковий посуд. Також даний набір чарок відмінно підійде на подарунок рибалці, мисливцеві і просто людині, який частенько виїжджає на природу. Характеристики: матеріал чарок - нержавіюча сталь з обшивкою (кожзам з тисненням - герб України) висота чарки - 6 см, матеріал чохла - кожзам. Комплектація: чарки 6 шт, чохол з кнопкою - 1шт. Колір чохла - коричневий. Виробництво: Китай.
Champion
  • Набор рюмок металлических Champion (I7007) - коричневый, 80мл (6шт) + чехол с кнопкой
  • Набор рюмок металлических Champion (I7008) - черный, 80мл (6шт) + чехол с кнопкой
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
231 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 31 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Кількість персон
на 6 персон
АРТИКУЛ
I7007
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір чарок металевих Champion 80мл 6шт чохол з кнопкою. Колір коричневий - відмінний похідний набір, який завдяки компактності і та міцному чохла не займає багато місця і перевозиться в будь-який похідній сумці або рюкзаку. Чарки зроблені з нержавіючої сталі, тому не погнуться і не розіб'ються при перевезенні. Чарки з обшивкою, матеріал обшивки - шкірозамінник коричневого кольору, на обшивці нанесено тиснення із зображенням герба України. Щоб чарки було зручніше транспортувати, їх складають один в одного і упаковують в невеликий чохол з кнопкою. Купивши один раз такі чарки, не треба кожен раз при виїзді на природу витрачатися на пластиковий посуд. Також даний набір чарок відмінно підійде на подарунок рибалці, мисливцеві і просто людині, який частенько виїжджає на природу.

Характеристики:

  • Матеріал чарок: нержавіюча сталь з обшивкою (кожзам з тисненням - герб України)
  • Висота чарки: 6 см
  • Матеріал чохла: шкірозамінник
  • Комплектація: чарки 6 шт, чохол з кнопкою - 1шт
  • Колір чохла - коричневий

Виробник: Champion (Україна).


Набір чарок металевих Champion (I7007) - коричневий, 80мл (6 шт) + чохол з кнопкою підібрати і купити за реальною ціною 231 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Наборы посуды для кемпинга таких торгових марок, як наприклад: Champion в електронному магазині Terra Sport
Набір чарок металевих Champion (I7007) - коричневий, 80мл (6 шт) + чохол з кнопкою

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір чарок металевих Champion (I7007) - коричневий, 80мл (6 шт) + чохол з кнопкою"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори посуду для кемпінгу

Давно хочете зайнятися фігурою? Набір чарок металевих Champion (I7007) - коричневий, 80мл (6 шт) + чохол з кнопкою допоможе почати легко. В « Набори посуду для кемпінгу » є все, що Вам знадобиться. Набори посуду для кемпінгу обрадує Вас своєю надійністю. Набір тарілок туристичний Champion в чохлі (A00366), 6 шт , Набір тарілок туристичний Champion в чохлі (A00366), 6 шт і Набір тарілок туристичний Champion в чохлі (A00366), 6 шт від кращих світових постачальників 1089 Ви зможете знайти в нашій лінійці Набори посуду для кемпінгу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Набори посуду для кемпінгу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн