Набір для бадмінтону (2 ракетки, 2 волана, сітка, чохол) Torneo RS-2100

КОД ТОВАРУ: 113451
  • Набір для бадмінтону (2 ракетки, 2 волана, сітка, чохол) Torneo RS-2100
Набір для бадмінтону (2 ракетки, 2 волана, сітка, чохол) Torneo RS-2100
Тип набору: для бадмінтону. У набір входять: 2 ракетки, 2 волана, сітка зі стійками, розмітка, чохол. Матеріал: сталь, нейлон, дерево.
Torneo
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
575 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 77 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
RS-2100
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для бадмінтону (2 ракетки, 2 волана, сітка, чохол) Torneo RS-2100 включає в себе все необхідне для гри в бадмінтон. Комплектується прозорим чохлом зручної форми для зберігання і транспортування всіх вхідних в набір предметів в оптимально зручному вигляді.
Набір для бадмінтону (2 ракетки, 2 волана, сітка, чохол) Torneo RS-2100 - незамінний на літній відпочинок з сім'єю або друзями. Завдяки своїй легкості і малогабаритності, а також - наявності чохла зі зручною ручкою, набір займає дуже мало місця і легко транспортується. Тип набору: для бадмінтону. У набір входять: 2 ракетки, 2 волана, сітка зі стійками, розмітка, чохол. Матеріал: сталь, нейлон, дерево.

Особливості набору:
- для бадмінтону;
- повний ігровий комплект;
- відносно невелика вага;
- комплектується зручним чохлом з ручкою;
- легко транспортується.


Набір для бадмінтону (2 ракетки, 2 волана, сітка, чохол) Torneo RS-2100 - для щасливого літнього відпочинку!

Характеристики:
Тип набору: для бадмінтону.
У набір входять: 2 ракетки, 2 волана, сітка зі стійками, розмітка, чохол.
Матеріал: сталь, нейлон, дерево.

Виробник: Torneo (Італія).

Torneo - всесвітньо відомий виробник велотренажерів, силових тренажерів, спортивних комплексів, різних еспандерів, степперов, настільних ігор, м'ячів для фітнесу і т.д. Висока функціональність і сучасний дизайн, яку випускає компанія забезпечили їй гарну популярність на українському ринку. Гнучка цінова політика компанії здійснюється з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.



Набір для бадмінтону (2 ракетки, 2 волана, сітка, чохол) Torneo RS-2100 вибрати за доступною вартості 575 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Наборы для бадминтона таких брендів, як наприклад: Torneo в каталозі магазина Terrasport
Набір для бадмінтону (2 ракетки, 2 волана, сітка, чохол) Torneo RS-2100

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для бадмінтону (2 ракетки, 2 волана, сітка, чохол) Torneo RS-2100"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для бадмінтону

Давно хотіли зайнятися спортом? Набір для бадмінтону (2 ракетки, 2 волана, сітка, чохол) Torneo RS-2100 - це Ваш перший крок. В « Набори для бадмінтону » є все, що знадобиться спортсмену. Набори для бадмінтону здивує Вас своєю оригінальністю. Набір для бадмінтону (2 ракетки, чохол) Boshika YB-358-V фіолетовий , Набір для бадмінтону (2 ракетки, чохол) Boshika YB-358-V фіолетовий і Набір для бадмінтону (2 ракетки, чохол) Boshika YB-358-V фіолетовий від кращих світових виробників 6503 Ви можете знайти в нашій категорії Набори для бадмінтону . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Набори для бадмінтону . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн