Набір для бадмінтону Talbot Speedbadminton Set Speed 2200

КОД ТОВАРУ: 519049
  • Набір для бадмінтону Talbot Speedbadminton Set Speed 2200
Набір для бадмінтону Talbot Speedbadminton Set Speed 2200
Набір для швидкісного бадмінтону Talbot Torro Speedbadminton Set Speed 2000 призначений для гравців-початківців і дітей від 6 років. Комплектація набору: Ракетки: 2 шт Волани: 3 шт Чохол Швидкісний бадмінтон (кроссминтон або спидминтон) є однією з найбільш універсальних ігор в світі і підходить для будь-якої вікової категорії. Особливістю швидкісного бадмінтону є те, що завдяки волану, який менше і важче, ніж волан в класичному бадмінтоні, можна грати у вітряну погоду. Не вимагає наявності сітки. Комплектація - 2 ракетки, 3 волани, чохол.
Talbot
КУПИТИ
ЦІНА:
1 349 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 180 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
NL490112
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для швидкісного бадмінтону Talbot Torro Speedbadminton Set Speed 2000 призначений для гравців-початківців і дітей від 6 років.

Комплектація набору:

Ракетки: 2 шт

Волани: 3 шт

Чохол

Швидкісний бадмінтон (кроссминтон або спидминтон) є однією з найбільш універсальних ігор в світі і підходить для будь-якої вікової категорії. Особливістю швидкісного бадмінтону є те, що завдяки волану, який менше і важче, ніж волан в класичному бадмінтоні, можна грати у вітряну погоду. Не вимагає наявності сітки.

Комплектація - 2 ракетки, 3 волани, чохол.


Набір для бадмінтону Talbot Speedbadminton Set Speed 2200 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 349 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Наборы для бадминтона таких торгових марок, як наприклад: Talbot в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір для бадмінтону Talbot Speedbadminton Set Speed 2200

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для бадмінтону Talbot Speedbadminton Set Speed 2200"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для бадмінтону

Давно планували зайнятися фігурою? Набір для бадмінтону Talbot Speedbadminton Set Speed 2200 допоможе на шляху до мети. В « Набори для бадмінтону » є все, що необхідно спортсмену. Набори для бадмінтону обрадує Вас високою якістю. Набір для бадмінтону (2 ракетки, чохол) Kepai KB-один тисячу триста тридцять вісім , Набір для бадмінтону (2 ракетки, чохол) Kepai KB-один тисячу триста тридцять вісім і Набір для бадмінтону (2 ракетки, чохол) Kepai KB-один тисячу триста тридцять вісім від топових світових брендів 6503 Ви зможете побачити в нашій лінійці Набори для бадмінтону . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Набори для бадмінтону . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн