Комплекс предтренировочний Nutrend N1 Shot, 60 мл (NUT-2035)

КОД ТОВАРУ: 251862
  • Комплекс предтренировочний Nutrend N1 Shot, 60 мл (NUT-2035)
Комплекс предтренировочний Nutrend N1 Shot, 60 мл (NUT-2035)
Тип: харчова добавка; Форма: рідка; Основні компоненти: бета-аланін, L-аргініну, таурин, холіну хлориду, кофеїн; Інші компоненти: глюкуронолактон, DMAE (діметіламіноетанол), екстракт гуарани, L-теанін, екстракт зеленого чаю; Склад: вода, бета-аланін, L-аргінін, таурин, регулятори кислотності лимонна кислота і яблучна кислота, глюкуронолактон, екстракт гуарани (10% кофеїну, барвник карамель), холіну хлорид, екстракт зеленого чаю (40% L-теаніна), L -аскорбіновая кислота, кофеїн, консервант сорбат калію, ароматизатор, консервант бензоат натрію, пордсластітелі неогесперідін і ацесульфам К, L-діметіламіноетанол бітартрат, підсолоджувачі сукралоза і стевіол глікозиди; Об'єм монодозі: 60 мл.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
52 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 7 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Рідина
АРТИКУЛ
NUT-2035
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс предтренировочний Nutrend N1 Shot, 60 мл (NUT-2035) - професійна харчова добавка від чеського виробника. Відмінно підійде спортсменам для максимальної продуктивності на тренуваннях. Збалансовані активні речовини надають тривалу стимуляцію тіла на тренуваннях. Продукт бажано вжити за 15 хвилин до початку заняття. Для зручного використання стимулятор представлений в пляшечках-монодозах. Вживати можна як окремо, так і в спортивному напої. Протягом доби можна використовувати більше однієї дози.

особливості:

  • предтреніровочная стимуляція;
  • велика кількість активних речовин і вітамінів;
  • наявність кофеїну;
  • практична упаковка;
  • просте використання.

Характеристики:
Тип: харчова добавка;
Форма: рідка;
Основні компоненти: бета-аланін, L-аргінін, таурин, холіну хлорид, кофеїн;
Інші компоненти: глюкуронолактон, DMAE (діметіламіноетанол), екстракт гуарани, L-теанін, - екстракт зеленого чаю;
Склад: вода, бета-аланін, L-аргінін, таурин, регулятори кислотності лимонна кислота і яблучна кислота, глюкуронолактон, екстракт гуарани (10% кофеїну, барвник карамель), холіну хлорид, екстракт зеленого чаю (40% L-теаніна), L -аскорбіновая кислота, кофеїн, консервант сорбат калію, ароматизатор, консервант бензоат натрію, пордсластітелі неогесперідін і ацесульфам К, L-діметіламіноетанол бітартрат, підсолоджувачі сукралоза і стевіол глікозиди;
Об'єм монодозі: 60 мл.

В 1 порції (60мл):
- бета-аланін - 2 500 мг;
- L-аргінін - 000 мг;
- таурин - 1 000 мг;
- глюкуронолактон - 500 мг;
- кофеїн - 200 мг;
- екстракт гуарани - 500 мг;
- екстракт зеленого чаю - 250 мг;
- DMAE (діметіламіноетанол) - 20 мг;
- вітамін C - 200 мг;
- холін - 200 мг.

Дозування і спосіб застосування: максимальна добова доза - 60 мл (1 монодоза). Призначено для безпосереднього вживання або розчинення в спортивному напої. Вживати відразу після відкриття. Перед вживанням збовтати. Будь осад не є ознакою непридатності продукту. Приймати за 15 хвилин перед навантаженням.

Виробник: Nutrend (Чехія).
Nutrend - чеський виробник спортивного харчування та дієтичних добавок. Компанія почала працювати з 1993 року і на сьогодні виступає лідером з виробництва даного продукту в своїй країні, а також популярна в понад 20 країнах, в тому числі і в Україні. Асортимент товарів представлений не тільки в сипучому і рідкому вигляді, а також протеїновими і енергетичними батончиками, капсулами, гелями. Вся продукція розроблена за новітніми технологіями і відповідає чеським стандартам якості.


Комплекс предтренировочний Nutrend N1 Shot, 60 мл (NUT-2035) підібрати і купити за реальною ціною 52 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: Nutrend в електронному магазині Terra Sport
Комплекс предтренировочний Nutrend N1 Shot, 60 мл (NUT-2035)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс предтренировочний Nutrend N1 Shot, 60 мл (NUT-2035)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно хочете зайнятися фігурою? Комплекс предтренировочний Nutrend N1 Shot, 60 мл (NUT-2035) допоможе почати легко. В « Спецпрепаратом » є все, що Вам знадобиться. Спецпрепаратом обрадує Вас своєю надійністю. Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) , Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) і Колаген Pure Gold Marine Collagen, 100 caps (2022-09-0501) від кращих світових постачальників 501 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спецпрепаратом . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн