М'яч волейбольний Mikasa SYV5-YBL (Оригінал)

КОД ТОВАРУ: 76185
  • М'яч волейбольний Mikasa SYV5-YBL (Оригінал)
М'яч волейбольний Mikasa SYV5-YBL (Оригінал)
Особливості м'яча: волейбольний, ігровий / тренувальний, виготовлений з синтетичної шкіри, яскравий колір. Тип: ігровий / тренувальний. Матеріал: синтетична шкіра. Матеріал камери: бутил. Тип з'єднання: клеєний. Вага: 210-230 м Колір: яскраво блакитний / жовтий.
Mikasa
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
597 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 80 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
5
Тип
Для класичного волейболу
Рівень
Любительський
Виробництво
Оригінал
АРТИКУЛ
SYV5-YBL
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч волейбольний Mikasa SYV5-YBL - дуже легкий, зручний і яскравий. Його можна використовувати для гри в волейбол, а також для різного роду тренувань та ігор. Покриття м'яча виконано із синтетичної шкіри, а його камера - з бутилу, що характеризується еластичністю і воздухонепроніцаемостью, здатність зберігати рівномірний тиск. Крім того, бутилова камера відрізняється міцністю і здатна довго прослужити.
М'яч волейбольний Mikasa SYV5-YBL завдяки своїй легкості і зчіплюються зручній поверхні підійде для ігор і тренувань навіть дітям. Він зручний, міцний, надійний, і відповідає високим стандартам, прийнятим у виробництві спортивного інвентарю.


Особливості м'яча:
- волейбольний;
- ігровий / тренувальний;
- виготовлений з синтетичної шкіри;
- яскравий колір;
- тип: ігровий / тренувальний.


М'яч волейбольний Mikasa SYV5-YBL - легкий, міцний і надійний!

Характеристики:
Матеріал: синтетична шкіра.
Матеріал камери: бутил.
Тип з'єднання: клеєний.
Вага: 210-230 м
Колір: яскраво блакитний / жовтий.

Виробник: Mikasa (Японія).
Волейбольні, баскетбольні та футбольні м'ячі цього виробника часто використовуються в міжнародних матчах, іграх і змаганнях. Волейбольні м'ячі Mikasa отримали статус офіційних на Олімпійських іграх 2012 в Лондоні.


М'яч волейбольний Mikasa SYV5-YBL (Оригінал) купити за вигідною ціною 597 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для пляжа и бассейнов таких торгових марок, як наприклад: Mikasa в інтернет-магазині Терраспорт
М'яч волейбольний Mikasa SYV5-YBL (Оригінал)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч волейбольний Mikasa SYV5-YBL (Оригінал)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пляжу і басейнів

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч волейбольний Mikasa SYV5-YBL (Оригінал) буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для пляжу і басейнів » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для пляжу і басейнів здивує Вас своєю якістю. Ручка телескопічна 2,79 м Intex 29055 , Ручка телескопічна 2,79 м Intex 29055 і Ручка телескопічна 2,79 м Intex 29055 від знаменитих світових виробників 936 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для пляжу і басейнів . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для пляжу і басейнів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн