Мішок боксерський Boxer «Еліт» (ПВХ) 80х28 см

КОД ТОВАРУ: 23713
  • Мішок боксерський Boxer «Еліт» (ПВХ) 80х28 см
Мішок боксерський Boxer «Еліт» (ПВХ) 80х28 см
Особливості боксерського мішка: якісний наповнювач, зовнішній шар з ПВХ, вага: 19 кг, можливість повісити його будинку, надійність і довговічність у використанні, ідеальний для тренувань рівень жорсткості.
Boxer
КУПИТИ
ЦІНА:
738 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 99 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Висота
80 см
Матеріал
ПВХ
Наповнювач
Ганчір'я
Кріплення
Ланцюг
АРТИКУЛ
1366979
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок боксерський «Еліт» (ПВХ) 80х28 см - це відмінний боксерський мішок за розумні гроші. Він ідеально підійде як для залу, так і для дому.

Дана модель має 4 точки підвісу, що сприяє більшій стійкості. Мішок має компактний розмір, тому його можна буде встановити навіть у Вас вдома.

Мішок боксерський «Еліт» наповнений дрантям з х / б матеріалу і обрізками шкіри, що зробить Ваші тренування більш комфортними. Також цей наповнювач не гниє і не осідає, що забезпечить більшу довговічність. Зовнішній матеріал - ПВХ, один з кращих оздоблювальних матеріалів за такою ціною. ПВХ чудово захистить мішок від зовнішніх пошкоджень і потертостей.

Особливості мішка:
- якісний наповнювач;
- зовнішній шар з ПВХ;
- вага: 19 кг;
- можливість повісити мішок будинку;
- надійність і довговічність у використанні;
- ідеальний для тренувань рівень жорсткості.

Мішок боксерський «Еліт» (ПВХ) 80х28 см - вибір переможців!

Характеристики:
Матеріал:
ПВХ.
Наповнювач: дрантя х / б і обрізки шкіри.
Вага: 19 кг.
Розмір: 80х28 см.

Виробник: Boxer.

Boxer випускає широкий асортимент товарів та аксесуарів для боксу, як для початкового рівня, так і для професіоналів. Товари цієї компанії відрізняються перевіреною якістю та довговічністю. При цьому, компанії вдається тримати свої ціни в розумних межах і робити бокс доступним кожному.


Мішок боксерський Boxer «Еліт» (ПВХ) 80х28 см купити по реально виправданою вартості 738 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Боксерские мешки таких брендів, як наприклад: Boxer в інтернет каталозі Терраспорт
Мішок боксерський Boxer «Еліт» (ПВХ) 80х28 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок боксерський Boxer «Еліт» (ПВХ) 80х28 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські мішки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Мішок боксерський Boxer «Еліт» (ПВХ) 80х28 см допоможе досягти мети. В « Боксерські мішки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Боксерські мішки порадує Вас високою якістю. Мішок боксерський надувний Demix Inflatable Punching Bag жовтий , Мішок боксерський надувний Demix Inflatable Punching Bag жовтий і Мішок боксерський надувний Demix Inflatable Punching Bag жовтий від кращих світових брендів 1477 Ви побачите в нашій категорії Боксерські мішки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Боксерські мішки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн