Лапи Everlast Prime Leather Mitts (2 шт)

КОД ТОВАРУ: 94268
  • Лапи Everlast Prime Leather Mitts (2 шт)
Лапи Everlast Prime Leather Mitts (2 шт)
Матеріал: натуральна шкіра. Форма: вигнута (форма "богомола"). Додатково: захисний капюшон у відсіку для рук, сегментована захист на тильній стороні лап, антибактеріальне просочення, сітчаста вставка на тильній стороні. Колір чорний.
Everlast
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 270 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 437 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Лапи
Форма
Вигнута
АРТИКУЛ
2900003178356
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Everlast Prime Leather Mitts - боксерські лапи преміум класу. Дані лапи створені з натуральної шкіри, що гарантує комфорт, міцність і довговічність виробу. Антибактеріальне просочення запобігає неприємні запахи. Особливістю лап Prime Leather Mitts є те, що вони мають вигнутою формою, завдяки якій руки тренера знаходяться в зручному, злегка зігнутому положенні, що дає можливість витримати інтенсивне тренування.

Нова технологія Isoplate дає гарантію ефективного поглинання ударів. Відсік для рук має захисну капюшоном, який покриває пальці, тим самим додатково захищаючи їх. Тильна сторона лап має сегментированной захистом, що дає можливість стабілізувати зап'ясті і запобігти занадто сильне вигинання руки при ударі. Наявність сітчастої вставки забезпечує відмінну повітропроникність.

Особливості лап:
- натуральна шкіра;
- антибактеріальне просочення;
- вигнута форма;
- захисний капюшон у відсіку для рук;
- сегментована захист на тильній стороні лап;
- сітчаста вставка;
- чорний колір.

Лапи Everlast Prime Leather Mitts - будь кращим!

Характеристики:
Матеріал: натуральна шкіра;
Форма: вигнута (форма "богомола");
Додатково: захисний капюшон у відсіку для рук, сегментована захист на тильній стороні лап, антибактеріальне просочення, сітчаста вставка на тильній стороні;
Колір: чорний.

Виробник: Everlast (США).
Компанія Everlast була створена в Америці в 1910 році і є однією з головних світових фірм з виготовлення амуніції для боксерів. За свою 105-річну історію компанія Everlast знає всі тонкощі своєї справи і виробляє найкращі вироби, задаючи тенденції і якість боксерської амуніції.


Лапи Everlast Prime Leather Mitts (2 шт) купити за вигідною ціною 3 270 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Макивары и лапы таких торгових марок, як наприклад: Everlast в онлайн каталозі Терра Спорт
Лапи Everlast Prime Leather Mitts (2 шт)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лапи Everlast Prime Leather Mitts (2 шт)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маківари і лапи

Давно мрієте зайнятися спортом? Лапи Everlast Prime Leather Mitts (2 шт) буде Вашим першим кроком. В « Маківари і лапи » є все, що необхідно спортсмену. Маківари і лапи здивує Вас своєю якістю. Лапи боксерські FirePower CG3 (FP-6504), біло-чорні , Лапи боксерські FirePower CG3 (FP-6504), біло-чорні і Лапи боксерські FirePower CG3 (FP-6504), біло-чорні від знаменитих світових виробників 85 Ви знайдете в нашому розділі Маківари і лапи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Маківари і лапи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн