Подушка аперкотна настінна V`Noks Gel Pro (10288)

КОД ТОВАРУ: 507028
  • Подушка аперкотна настінна V`Noks Gel Pro (10288)
Подушка аперкотна настінна V`Noks Gel Pro (10288)
Настінна подушка аперкотна V`Noks Gel Pro Настінна Г-подібна подушка V`Noks (Вінокс) Gel Pro дає можливість відпрацювання комбінацій зі зміною рівнів атаки та акцентами на бічних ударах та аперкотах. Дана модель настінної подушки розроблена для імітації реалістичних кутів удару. Настінна подушка аперкотна V`Noks Gel Pro пропонує широкий спектр варіантів тренувань для всіх, від професійних боксерів до боксерів середнього рівня та любителів. Подушка виконана вручну, із спеціально розробленого інженерами компанії V`Noks (Вінокс), PVC матеріалу та армованої нитки за особливою технологією, для довгострокових та інтенсивних навантажень. Внутрішнє наповнення складається із пінно-гелевого наповнення. Застосування даного наповнення дозволяє подушці залишатися однаковою за щільністю протягом довгого часу, забезпечує необхідну пружність, м'який контакт, знижує ударні навантаження, що діють на кисть при завданні удару. Укріплені шви на ударній поверхні забезпечують міцність та довговічність. Настінна подушка має металевий каркас, розроблений для легкої установки за допомогою спеціальних дюбелів у стіну. Ця продукція підходить як для використання у великих боксерських залах, так і для домашнього використання. У комплекті йде настінна подушка. Кріплення до стіни в набір не входять і підбираються індивідуально, в залежності від виду стіни.
V`Noks
КУПИТИ
ЦІНА:
5 000 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 667 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Форма
Вигнута
АРТИКУЛ
RDX-10288
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Настінна подушка аперкотна V`Noks Gel Pro


Настінна Г-подібна подушка V`Noks (Вінокс) Gel Pro дає можливість відпрацювання комбінацій зі зміною рівнів атаки та акцентами на бічних ударах та аперкотах. Дана модель настінної подушки розроблена для імітації реалістичних кутів удару. Настінна подушка аперкотна V`Noks Gel Pro пропонує широкий спектр варіантів тренувань для всіх, від професійних боксерів до боксерів середнього рівня та любителів.


Подушка виконана вручну, із спеціально розробленого інженерами компанії V`Noks (Вінокс), PVC матеріалу та армованої нитки за особливою технологією, для довгострокових та інтенсивних навантажень. Внутрішнє наповнення складається із пінно-гелевого наповнення. Застосування даного наповнення дозволяє подушці залишатися однаковою за щільністю протягом довгого часу, забезпечує необхідну пружність, м'який контакт, знижує ударні навантаження, що діють на кисть при завданні удару. Укріплені шви на ударній поверхні забезпечують міцність та довговічність. Настінна подушка має металевий каркас, розроблений для легкої установки за допомогою спеціальних дюбелів у стіну. Ця продукція підходить як для використання у великих боксерських залах, так і для домашнього використання.


У комплекті йде настінна подушка. Кріплення до стіни в набір не входять і підбираються індивідуально, в залежності від виду стіни.


Подушка аперкотна настінна V`Noks Gel Pro (10288) купити за вигідною ціною 5 000 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Макивары и лапы таких торгових марок, як наприклад: V`Noks в онлайн каталозі Терра Спорт
Подушка аперкотна настінна V`Noks Gel Pro (10288)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Подушка аперкотна настінна V`Noks Gel Pro (10288)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маківари і лапи

Давно мрієте зайнятися спортом? Подушка аперкотна настінна V`Noks Gel Pro (10288) буде Вашим першим кроком. В « Маківари і лапи » є все, що необхідно спортсмену. Маківари і лапи здивує Вас своєю якістю. Лапи боксерські FirePower CG3 (FP-6504), біло-чорні , Лапи боксерські FirePower CG3 (FP-6504), біло-чорні і Лапи боксерські FirePower CG3 (FP-6504), біло-чорні від знаменитих світових виробників 85 Ви знайдете в нашому розділі Маківари і лапи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Маківари і лапи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн