Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647)

КОД ТОВАРУ: 517043
  • Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647)
  • Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) - Фото №2
  • Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) - Фото №3
  • Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) - Фото №4
  • Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) - Фото №5
  • Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) - Фото №6
Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647)
Виведіть свій бокс на новий рівень! Кігті «High Performance» поєднують високотехнологічні матеріали та новітні технології з незрівнянною амортизацією та захистом для ваших рук і настільки легкі, що ви їх майже не відчуваєте. Блискавичні комбінації ударів руками, потужні удари руками або навіть ногами та колінами. Накладки Phantom "High Performance" роблять усе. Вигнуті лапи боксерські Phantom High Performance є ідеальним варіантом для поліпшення темпу завдавати ударів. Ідеальний розмір - для розвитку точності та швидкості, що життєво необхідно під час інтенсивних бойових дій. Виготовлені з якісного поліуретану. Оббивка внутрішньої частини лапи – абсорбуюча тканина, яка забезпечить особливий комфорт тренера. На спеціальній кишені для долоні передбачені отвори для вентиляції. Високої щільності внутрішній наповнювач і додатковий внутрішній буфер для поглинання неточних ударів оберігає тренера від травм. Виконані в універсальному розмірі. В комплекті – 2 шт. Серед найзручніших накладок на ринку. Злегка вигнутий для кращого удару 3-шарова піна для максимального поглинання ударів Дихаючий матеріал на тильній стороні долоні. Високоякісні матеріали для довговічності «Power-Ball» забезпечує відмінну підтримку зап'ястя навіть під час тривалих тренувань. Матеріал: поліуретан
Phantom
КУПИТИ
4 299 грн
ЦІНА: 3 838 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 512 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Лапи
Форма
Вигнута
АРТИКУЛ
PHPAD1647
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Виведіть свій бокс на новий рівень!


Кігті «High Performance» поєднують високотехнологічні матеріали та новітні технології з незрівнянною амортизацією та захистом для ваших рук і настільки легкі, що ви їх майже не відчуваєте.
Блискавичні комбінації ударів руками, потужні удари руками або навіть ногами та колінами. Накладки Phantom "High Performance" роблять усе.


Вигнуті лапи боксерські Phantom High Performance є ідеальним варіантом для поліпшення темпу завдавати ударів. Ідеальний розмір - для розвитку точності та швидкості, що життєво необхідно під час інтенсивних бойових дій.

Виготовлені з якісного поліуретану. Оббивка внутрішньої частини лапи – абсорбуюча тканина, яка забезпечить особливий комфорт тренера. На спеціальній кишені для долоні передбачені отвори для вентиляції.

Високої щільності внутрішній наповнювач і додатковий внутрішній буфер для поглинання неточних ударів оберігає тренера від травм.


Виконані в універсальному розмірі. В комплекті – 2 шт.

  • Серед найзручніших накладок на ринку.
  • Злегка вигнутий для кращого удару
  • 3-шарова піна для максимального поглинання ударів
  • Дихаючий матеріал на тильній стороні долоні.
  • Високоякісні матеріали для довговічності
  • «Power-Ball» забезпечує відмінну підтримку зап'ястя навіть під час тривалих тренувань.
  • Матеріал: поліуретан


Виробник: Phantom (Німеччина)



Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) купити по реально виправданою вартості 3 838 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Макивары и лапы таких брендів, як наприклад: Phantom в інтернет каталозі Терраспорт
Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) - Фото №2 Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) - Фото №3 Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) - Фото №4 Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) - Фото №5 Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маківари і лапи

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Лапи боксерські Phantom High Performance Black/Grey (PHPAD1647) допоможе досягти мети. В « Маківари і лапи » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Маківари і лапи порадує Вас високою якістю. Макивара пряма Sportko M4 (45x25x9 см) (1 шт) , Макивара пряма Sportko M4 (45x25x9 см) (1 шт) і Макивара пряма Sportko M4 (45x25x9 см) (1 шт) від кращих світових брендів 85 Ви побачите в нашій категорії Маківари і лапи . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Маківари і лапи . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн