Консоль для дайвінгу Mares Mission 3

КОД ТОВАРУ: 115506
  • Консоль для дайвінгу Mares Mission 3
Консоль для дайвінгу Mares Mission 3
Колір чорний. Матеріал: протиударний еластомер. Особливості: Комбінований прилад, що поєднує в собі манометр, глубінометр і компас (зі шкалою на 300 або 450 бар). Корпус з протиударного еластомеру. Зручне кріплення консолі. Збільшений кут огляду екранів. Ергономічний дизайн. Супергібкій шланг приладу.
Mares
КУПИТИ
ЦІНА:
9 438 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1260 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
414419
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Консоль Mares Mission 3 -   апарат, який необхідний підводникам для контролю занурення. Консоль поєднує в собі три пристрої: манометр, глубінометр і компас. Вона дозволяє орієнтуватися під водою, регулювати глибину занурення і тиск. Консоль замінює підводний комп'ютер, володіє гнучким шлангом і спеціальним кутом нахилу, під яким можна зчитувати показники пристроїв одночасно. Консоль кріпиться зручно, екрани легко читаються, апарат легкий і ергономічний.  

особливості:

·          Комбінований прилад, що поєднує в собі манометр, глубінометр і компас (зі шкалою на 300 або 450 бар);

·          Корпус з протиударного еластомеру;

·          Зручне кріплення консолі;

·          Збільшений кут огляду екранів;

·          Ергономічний дизайн;

·          Супергібкій шланг приладу.

Характеристики:

  Колір: чорний;

  Матеріал: протиударний еластомер.

Виробник: Mares (Італія).

Продукція цієї фірми пройшла через усі випробування часом. З маленької фабрики компанія перетворилася в хороший завод з виробництва товарів для дайвінгу. І ось, через 60 років роботи на ринку, її товари визнали якісними і професійними. Компанія не втомлюється удосконалюватися і радувати клієнтів нової інноваційної продукцією. Якість товарів перевіряється виробником і відповідає вартості.




Консоль для дайвінгу Mares Mission 3 купити за вигідною ціною 9 438 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Регуляторы для дайвинга таких торгових марок, як наприклад: Mares в електронному каталозі Терраспорт
Консоль для дайвінгу Mares Mission 3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Консоль для дайвінгу Mares Mission 3"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Регулятори для дайвінгу

Давно мрієте зайнятися спортом? Консоль для дайвінгу Mares Mission 3 буде Вашим першим кроком. В « Регулятори для дайвінгу » є все, що необхідно спортсмену. Регулятори для дайвінгу здивує Вас своєю якістю. Регулятор для дайвінгу Mares Carbon 42 New , Регулятор для дайвінгу Mares Carbon 42 New і Регулятор для дайвінгу Mares Carbon 42 New від знаменитих світових виробників 6818 Ви знайдете в нашому розділі Регулятори для дайвінгу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Регулятори для дайвінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн