Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні)

КОД ТОВАРУ: 35592
  • Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні)
  • Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні) - Фото №2
  • Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні) - Фото №3
  • Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні) - Фото №4
Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні)
Особливості кальсонів: двошаровий тканину Norveg Hunter, технологія «плоского шва», анатомічний крій кальсонів, анатомічні гумки на манжетах.
Norveg
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 675 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 224 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL
Вид
Кальсони
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
178 3U002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кальсони чоловічі Norveg Hunter - гібридне двошарове термобілизна, яке максимально зберігає тепло, навіть при дуже низьких температурах. Прекрасна одяг для зимової риболовлі, полювання, відпочинку на природі, а також для тих, хто по роботі багато часу проводить на відкритому повітрі. У кальсонах Вам буде тепло і максимально комфортно.
Кальсони Norveg Hunter виготовлені з високотехнологічного матеріалу Thermolite, вовни мериносів і лайкри. Завдяки такому складу, модель практична і зручна для повсякденного носіння.
Merino wool - пряжа з вовни овець породи меринос. Гарантує відмінні теплові характеристики, контроль над вологою і суху шкіру. Дана пряжа прекрасно вбирає вологу і не викликає алергічних реакцій на шкірі.
Еластичний матеріал кальсонів не обмежує рухів, а анатомічний крій забезпечує індивідуальну посадку на тілі.
Технологія «плоского шва» дозволяє кальсони не натирають шкіру при інтенсивних рухах і відчувати себе абсолютно комфортно.
Анатомічні гумки на манжетах НЕ перетискають судини.

Особливості кальсонів:
- двошаровий тканину Norveg Hunter;
- технологія «плоского шва»;
- анатомічний крій кальсонів;
- анатомічні гумки на манжетах.

Кальсони чоловічі Norveg Hunter - максимальне збереження тепла навіть при найнижчих температурах!

Характеристики:
Матеріал:
47% термолайт (Thermolite), 50% вовни мериносів (Merino wool), 3% лайкра (Lycra).
Розміри: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL.
Колір: чорний.


Виробник:
Norveg (Німеччина).
Компанія Norveg є одним з лідерів на світовому ринку серед виробників високоякісного термобілизни. Поєднання вовни Merino wool, високотехнологічного матеріалу Thermolite і лайкри в двошаровому термобілизна Norveg - стало запорукою успіху компанії. Девіз компанії: «Все геніальне - просто» - проявляється в кожному окремому примірнику продукції.

 


Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні) підібрати і купити за реальною ціною 1 675 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Мужские кальсоны таких торгових марок, як наприклад: Norveg в електронному магазині Terra Sport
Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні) Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні) - Фото №2 Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні) - Фото №3 Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі кальсони

Давно хочете зайнятися фігурою? Кальсони чоловічі Norveg Hunter (чорні) допоможе почати легко. В « Чоловічі кальсони » є все, що Вам знадобиться. Чоловічі кальсони обрадує Вас своєю надійністю. Термокальсоны мотоциклетные мужские X-Bionic Motorsport Summerlight Pants Long charcoal/pearl grey - L/XL , Термокальсоны мотоциклетные мужские X-Bionic Motorsport Summerlight Pants Long charcoal/pearl grey - L/XL і Термокальсоны мотоциклетные мужские X-Bionic Motorsport Summerlight Pants Long charcoal/pearl grey - L/XL від кращих світових постачальників 2146 Ви зможете знайти в нашій лінійці Чоловічі кальсони . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Чоловічі кальсони . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн