Гірка дитяча SportBaby "Хвиля"

КОД ТОВАРУ: 220833
  • Гірка дитяча SportBaby "Хвиля"
Гірка дитяча SportBaby
Довжина: 130 см. Матеріал: пластик. Кріплення: до перекладині. Ширина: 35 см. Колір: білий з червоним. Особливості: Безпека моделі. Компактність. Легкість кріплення. Зносостійкість. Міцність матеріалів.
SportBaby
КУПИТИ
ЦІНА:
1 260 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 168 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
sport-32
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гірка дитяча SportBaby "Хвиля" - модель, яка подарує дітям багато радості. Дитяча гірка має просту конструкцію. Вона виконана з міцних матеріалів, в ній немає виступаючих частин або кутів. Гірка витримує вагу дитини. Модель яскрава, її можна встановити на перекладину будь-якої висоти: вдома чи на спортивному майданчику у дворі. Кірка легко кріпиться і транспортується.

особливості:

·          Безпека моделі;

·          компактність;

·          Легкість кріплення;

·          зносостійкість;

·          Міцність матеріалів.

Характеристики:

  Довжина: 130 см;

  Матеріал: пластик;

  Кріплення: до перекладині;

  Ширина: 35 см;

  Колір: білий з червоним.

Виробник: SportBaby (Україна).

Вітчизняний виробник, який виготовляє спортивні товари для дітей. Моделі відповідають всім вимогам щодо якості і допомагають розвивати фізичне здоров'я дитини. Всі тренажери безпечні, мають тривалий термін експлуатації. Вони доступні за ціновою політикою більшості покупців. Асортимент компанії постійно збільшується.


Гірка дитяча SportBaby "Хвиля" купити по реально виправданою вартості 1 260 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Детские игровые комплексы таких брендів, як наприклад: SportBaby в інтернет каталозі Терраспорт
Гірка дитяча SportBaby "Хвиля"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гірка дитяча SportBaby "Хвиля""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі ігрові комплекси

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Гірка дитяча SportBaby "Хвиля" допоможе досягти мети. В « Дитячі ігрові комплекси » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Дитячі ігрові комплекси порадує Вас високою якістю. Комплекс спортивний Kidigo "Павук" (21-08.1 / 6-16) , Комплекс спортивний Kidigo "Павук" (21-08.1 / 6-16) і Комплекс спортивний Kidigo "Павук" (21-08.1 / 6-16) від кращих світових брендів 6965 Ви побачите в нашій категорії Дитячі ігрові комплекси . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Дитячі ігрові комплекси . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн