Гойдалка дитяча SportBaby

КОД ТОВАРУ: 220830
  • Гойдалка дитяча SportBaby
Гойдалка дитяча SportBaby
Матеріал: бук. Кріплення: до стелі або в дверний проріз. Ширина: 40 см. Довжина: 15 см. Висота: 100 см. Вага: 3 кг. Навантаження: 80 кг. Колір: дерево. Особливості: Безпека моделі і захист від випадання. Зручно сидіти дитині. Компактність. Зносостійкість. Міцність матеріалів.
SportBaby
КУПИТИ
ЦІНА:
410 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 55 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
sport-18
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гойдалка дитяча SportBaby - модель з простою конструкцією, яка виготовлена з натурального дерева, бука. Гойдалка надійна і міцна, вона безпечна для здоров'я дитини. Гойдалка має бічні ручки і передню планку, тому дитина не випаде під час катання. Модель можна закріпити як вдома, так і на ігровому майданчику. Мотузка міцна і витримує вагу дитини, яка не перетирається з часом.

особливості:

·          Безпека моделі і захист від випадання;

·          Зручно сидіти дитині;

·          компактність;

·          зносостійкість;

·          Міцність матеріалів.

Характеристики:

  Матеріал: бук;

  Кріплення: до стелі або в дверний проріз;

  Ширина: 40 см;

  Довжина: 15 см;

  Висота: 100 см;

  Вага: 3 кг;

  Навантаження: 80 кг;

  Колір: дерево.

Виробник: SportBaby (Україна).

Вітчизняний виробник, який виготовляє спортивні товари для дітей. Моделі відповідають всім вимогам щодо якості і допомагають розвивати фізичне здоров'я дитини. Всі тренажери безпечні, мають тривалий термін експлуатації. Вони доступні за ціновою політикою більшості покупців. Асортимент компанії постійно збільшується.


Гойдалка дитяча SportBaby купити за вигідною ціною 410 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Детские игровые комплексы таких виробників, як наприклад: SportBaby в магазині terrasport.ua
Гойдалка дитяча SportBaby

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гойдалка дитяча SportBaby"

Коментар: Качелька отличная, надёжная.
05 Декабря 2018
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Елена
Качелька отличная, надёжная.
05 Декабря 2018
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі ігрові комплекси

Давно мрієте зайнятися спортом? Гойдалка дитяча SportBaby буде Вашим першим кроком. В « Дитячі ігрові комплекси » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі ігрові комплекси здивує Вас своєю якістю. Стінка шведська подвійна Kidigo (22-12-05.1 / 6-16) , Стінка шведська подвійна Kidigo (22-12-05.1 / 6-16) і Стінка шведська подвійна Kidigo (22-12-05.1 / 6-16) від знаменитих світових виробників 6965 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі ігрові комплекси . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Дитячі ігрові комплекси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн