Гірка дитяча SportBaby

КОД ТОВАРУ: 220829
  • Гірка дитяча SportBaby
  • Гірка дитяча SportBaby - Фото №2
  • Гірка дитяча SportBaby - Фото №3
Гірка дитяча SportBaby
Матеріал: сосна. Ширина: 3,2 м. Довжина: 2,5 м. Висота: 2,4 м. Вага: 100 кг. Колір: дерево. Особливості: Безпека моделі. Багато локацій для дітей (качеля, кільця, гірка). Зносостійкість. Міцність матеріалів.
SportBaby
КУПИТИ
ЦІНА:
1 420 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 190 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
sport-16
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гірка дитяча SportBaby - модель, яку можна встановити на майданчику заміського будинку. Гірка надійна і добре витримує вагу декількох дітей. Модель доповнена гойдалок і кільцями. Гірка безпечна, вона розвиває координацію рухів, спритність і рухливість дитини. Модель виконана з якісних матеріалів. Така конструкція порадує дитини і його друзів, вона буде довго виглядати яскравою, фарба не вигорає під сонцем, конструкція не боїться дощу.

особливості:

·          Безпека моделі;

·          Багато локацій для дітей (качеля, кільця, гірка);

·          зносостійкість;

·          Міцність матеріалів.

Характеристики:

  Матеріал: сосна;

  Ширина: 3,2 м;

  Довжина: 2,5 м;

  Висота: 2,4 м;

  Вага: 100 кг;

  Колір: дерево.

Виробник: SportBaby (Україна).

Вітчизняний виробник, який виготовляє спортивні товари для дітей. Моделі відповідають всім вимогам щодо якості і допомагають розвивати фізичне здоров'я дитини. Всі тренажери безпечні, мають тривалий термін експлуатації. Вони доступні за ціновою політикою більшості покупців. Асортимент компанії постійно збільшується.


Гірка дитяча SportBaby підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 420 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Детские игровые комплексы таких торгових марок, як наприклад: SportBaby в онлайн каталозі Терра Спорт
Гірка дитяча SportBaby Гірка дитяча SportBaby - Фото №2 Гірка дитяча SportBaby - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гірка дитяча SportBaby"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі ігрові комплекси

Давно планували зайнятися фігурою? Гірка дитяча SportBaby допоможе на шляху до мети. В « Дитячі ігрові комплекси » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі ігрові комплекси обрадує Вас високою якістю. Комплекс спортивний "Ти найкращий", червоний (21-15.1 / 6-16) , Комплекс спортивний "Ти найкращий", червоний (21-15.1 / 6-16) і Комплекс спортивний "Ти найкращий", червоний (21-15.1 / 6-16) від топових світових брендів 6965 Ви зможете побачити в нашій лінійці Дитячі ігрові комплекси . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Дитячі ігрові комплекси . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн