Гиря чавунна 16 кг (чорна)

КОД ТОВАРУ: 76791
  • Гиря чавунна 16 кг (чорна)
Гиря чавунна 16 кг (чорна)
Тип гирі: лита, неразборная. Матеріал: чавун. Вага: 16 кг.
Другие
КУПИТИ
ЦІНА:
2 128 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 284 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Вага гирі, кг
16
Тип
Лита
АРТИКУЛ
7853177
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гиря чавунна 16 кг (чорна) відноситься до типу литих нерозбірних гир. Виготовлена вона з високоякісного чавуну, що характеризується високою міцністю. Зручна ручка дозволяє комфортно утримувати гирю в руці. Цей спортивний інвентар досить потужний і міцний. Відрізняється довговічністю і високою зносостійкістю.

Гиря чавунна 16 кг (чорна) призначена для виконання силових вправ чоловіками. Жінкам і дітям заняття з такою гирею протипоказані. Підберіть для цього гантелі, мають меншу вагу.

Характеристики:
Тип:
лита, неразборная.
Матеріал: чавун.
Вага: 16 кг.
Колір: чорний.


Гиря чавунна 16 кг (чорна) вибрати за доступною вартості 2 128 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Подарки на день защитника таких брендів, як наприклад: Другие в каталозі магазина Terrasport
Гиря чавунна 16 кг (чорна)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гиря чавунна 16 кг (чорна)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на день захисника

Давно хотіли зайнятися спортом? Гиря чавунна 16 кг (чорна) - це Ваш перший крок. В « Подарунки на день захисника » є все, що знадобиться спортсмену. Подарунки на день захисника здивує Вас своєю оригінальністю. Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica SS V MEN Stripe , Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica SS V MEN Stripe і Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 150 Anatomica SS V MEN Stripe від кращих світових виробників 2423 Ви можете знайти в нашій категорії Подарунки на день захисника . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Подарунки на день захисника . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн